Ексклузивно! Благоевградчанка роди син на Николай Бареков! СНИМКИ!

Image_4200764_126Бебето се ражда преди дни във ВИП отделението на Правителствена болница

Потвърждавам, че имам двама синове, вторият се казва Александър”, каза специално за “24 часа” евродепутатът и заместник-председател на парламентарната група на Европейските консерватори и реформисти Николай Бареков, попитан дали е вярно публикуваното в “България днес” съобщение, че Мария Календерска му е родила син. Бареков отказа да потвърди коя е майката.

Мария Календерска е публикувала тази снимка в профила си във фейсбук.

Александър се ражда преди дни във ВИП отделението на Правителствена болница при много строги мерки за сигурност. Докторите от екипа, водил раждането, също отказват да коментират.

Самият Бареков не е присъствал на раждането, но отива на свиждане в  болницата два пъти. Появява се с няколко човека гардове в 3 ч през нощта, пише “България днес”.

Мария Календерска по време на участието си в “Сървайвър” през 2009 г.

Часове преди изписването на Александър Бареков попълва декларацията за бащинство. Прави го в последния момент, за да не се разчуе новината.

Александър се ражда с цезарово сечение. После е приложена процедурата да се отделят стволови клетки от пъпна връв на бебето. Те се съхраняват замразени поне 20 години, лекуват 45 заболявания, включително инфаркт на миокарда, инсулт, ракови и съдови заболявание.

Мария Олева Календерска е родена в Благоевград, но от години живее в София. На 12 август тя ще навърши 30 г. Висока е 168 см и не може да казва р. Завършва връзки с обществеността.

Кадър от фотосесия на Календерска, публикуван във фейсбук.

За кратко работи в Тв7. Там е изпълнителен продуцент на сутрешния блок на телевизията “Добро утро, България”. По това време Бареков е изпълнителен директор на Тв 7 и “Нюз 7”. Отскоро Календерска е председател на Контролния съвет на “България без цензура”.

Става популярна през 2009 година, когато участва в четвъртия сезон на “Сървайвър”, който се снима във Филипините. Това е злополучното издание на предаването, в което умира от инфаркт кметът на община Раднево Нончо Воденичаров.

Календерска е първата, която напуска риалити предаването, и втората, която си тръгва от племето питого – тогава играчите са разделени на три племена – питого, таяк и минданао. Тогава тя е на 24 г., тренира айкидо и работи като мениджър по продажби в компания за компютърни технологии. Във видеовизитката си за шоуто разказва, че на 14 и 15 г. преживяла два опита за изнасилване.

Кадър от фотосесия на Календерска, публикуван във фейсбук.

Николай Бареков няма официален развод с първата си жена Евгения, от която е първородният му син Николай. Той се ражда на 10 април 2006 г.

Кръстен е не само на баща си, но и на дядото на политика. По това време Бареков е на Христовата възраст и затова много иска да поднови семейната традиция с името и нарича детето Николай.

Момчето е и сред гостите на сватбата на родителите си. Тя се състои на 10 ноември 2006 г., когато тогавашният столичен кмет Бойко Борисов обявява Евгения и Николай за законни съпрузи.

Колкото и да е зает Бареков, винаги намира време за сина си. Още от бебе му чете приказки, а детето най обича да слуша как баща му разказва “Бамби”.

Николай-младши е музикален от 3-годишен. Тогава пее, и то не само на български, а и на английски. Вкъщи има цяла колекция от музикални инструменти – барабани, пиано и микрофони.

През декември Бареков заведе сина си на мач от английската Висша лига между “Арсенал” и “Евъртън”, а после се снимаха с френския футболист Тиери Анри.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене