ШОК! До 2 млн. лева ще загуби община Благоевград заради решение на Румен Томов? Той : Няма причина за безпокойство!

„Хън – мън, мрънкане и несигурност…“ това в кратце може да бъде направено като извод от участието на кмета на град Благоевград, Румен Томов в предаването „Тази сутрин“ по Би Ти Ви. Пред Антон Хекимян, Румен Томов показа поведение сякаш отказва да повярва, че заради една „невинна грешка“ при напускането му, като управител на ЕТ може да напусне вече добре затопления си стол в общината. 

Абсурдно е мнението на Томов, коментират юристи учудени от неговия непукизъм. Припомня се че кметът на Стрелча, беше отстранен само заради нарушението, че се е водил член на федерация по белот, след като е спечелил изборите. Силно но и грозно впечатление направи, позицията на Томов за организираният протест в негова подкрепа, на който той не отрече, че са присъствали около 200 – 300 човека. Според Томов той не е знаел за оргинанизирания протест, протестът бил организиран от обикновени граждани, като лидерът на БЗНС Венцислав Кавазов, медийният бос Иван Хамбарджийски – Бриндо и бившият областеен лидер на партия БСП – Юлиян Гошев. Томов беше категоричен че ако той е организирал протеста, щяло да има много повече хора, нещо което нито един трезвен ум не би допуснал и повярвал.

Стигна се до най – скандалното в сулчая, а това беше повдигната от Антон Хекимян тема за депото за битови отпадъци на Благоевград. Типично в стила си Томов, заяви че той проблеми не очаква, макар че общинския съветник Кирил Илиев от ОБС – Благоевград, аргументирано разкри, че мотаенето и мрънкането на Томов струват средно около 300 000 лева на благоевградчани. Без грам свян Томов заяви, че извозва боклукът на благоевград до Костинброд, не се притесни че ако това продължи, както се очаква пет – шест месеца това ще ощети общинската хазна с близо 2 млн лева. Повече подробности можете да глудате във вдиеото  ТУК .

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене