Откриха мъртва от дни самотна жена

Откриха мъртва от дни самотна жена от с. Стоб, наядена от котки

Самотна възрастна жена бе открита мъртва, наядена от котки. Кошмарната трагедия се разигра в кочериновското село Стоб. 76-годишната Анка Гълъбинова не се появявала от няколко дни и нейни съседи решили да я навестят, тъй като живеела съвсем сама. Като отишли, вратата на къщата била отворена, но възрастната жена не била вътре. Започнали да я търсят и когато стигнали до навеса за дърва на двора, се натъкнали на зловеща гледка. Бабата била паднала на земята, заобиколена от котки и се разнасяла страшна воня. На място били извикани полицаи, медицински екип и поемни лица от селото,  които се вцепенили от ужас, тъй като лицето на починалата жена било наядено от котките и почти липсвало.

Кметът на селото Георги Ставрев заяви, че всички са потресени от жестоката участ на баба Анка, която имала тежка орисия. Животът и бил безкраен ужас, тъй като погребала двете си деца – син и дъщеря близнаци, внук, съпруга си, което я съсипало и отчаяло и накрая приключила земния си път по ужасен начин.

Жената е имала сърдечно заболяване, но е взимала лекарства и  до последно  била на крак, ходила до магазина да пазарува, каза общопрактикуващият лекар в с. Стоб д-р Киров. Най-вероятната причина за смъртта й е инфаркт, но това може да се установи чрез аутопсия, каквато е отказана. Покойната жена бе погребана вчера от малкото роднини, които й останали, и съседи.

в.Струма

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене