32 годишен мъж от гоцеделчевското село Господинци се обеси на работното си място (ОБНОВЕНА)

32 годишен мъж от гоцеделчевското село Господинци се обеси на работното си място, съмненията са за наркозависимост

32 годишен ел- техник в Гоце Делчев тази сутрин е сложил край на живота си. Младият мъж се е обесил на работното си място веднага след пристигането си на работа, съобщават от шивашкото предприятие в града. Мъжът, който по неизвестни за сега причини сложи край на живота си тази сутрин е Николай Пилев от гоцеделчевското село Господинци, от известно време той живее със съпругата си Джесика, която е от гърменското село Дъбница на квартира в Гоце Делчев. Семейството нямат деца. В селото коментират, че няма кой знае какви прояви, от които да има съмнения за психични проблеми. Не е освидетелстван.

За смъртният случай е уведомена полицията в града, а тялото му е транспртирано в МБАЛ „Иван Скендеров“ от екип на Спешна помощ за аутопсия и разследване на трагедията. Започва разследване за причините довели до самоубийството.

Името на Николай Пилев нашумя миналата година през месец май когато гръмна скандал за нападнат от него екип на Спешна помощ. Тогава след консултации с психиатър Николай бе настанен за лечение в специализирано отделение в Благоевград.

При нападението на спешния екип тогава, Николай счупил задно ляво стъкло на линейката.

Според пристигналите на адреса в центъра на Гоце Делчев, нападателят бил агресивен, шофьорът се уплашил и казал: Добре, че нямаше оръжие.

Освен шофьорът, в екипа са били още фелдшер и медицинска сестра, която е била дърпана за ръката от Пилев, за когото нямало данни да е психично болен, а съмнения, че той е наркозависим.

От друга страна пък Пилев е бил и изключително умен младеж,  но както казват хората от селото не умеел рационално да използва умът си. Показателно за това е, че през декември 2018  година той и негов приятел изработили уникален проект за рециклиране на пластмаса. Проектът на  31–годишния  Николай Пилев от гоцеделчевското село Господинци заедно с неговия колега бе отличен  на първо място в България в престижен семинар, организиран от германско-българска индустриална камера.

В конкуренция с младежи от цялата страна десетчленно жури оцени високо техния проект, а победителят Пилев получи покана през 2019 г. да презентира проекта си в Берлин-Германия.  Собственикът на най-голямото шивашко предприятие в региона, г-н Бертрам  Ролман обеща тогава  да реализира пръв в България енергийния проект на Николай Пилев с който ще бъде даден отговор на въпросите:  Идва ли краят на пластмасовите отпадъци? Ще оставим ли земята такава, каквато сме я заварили- чиста, зелена и красива?

Екипът на Топ Преса поднася искрените съболезнования за нелепата смърт на младият човек на неговото семейство и близките му.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене