Финансиране по проект „Красива България“ гласуваха съветниците от Сатовча за ремонт на покрива и подмяната на дограмата на бившата поликлиника

Съветниците от ОБС Сатовча на последната за 2019 год. сесия гласуваха съгласие за кандидатстване по проект „Красива България”

за 2020 година, мярка М02 с наименование ”Подобряване на социалната инфраструктура” с проект „Ремонт на покрив и подмяна на дограма на сграда бивша поликлиника “Сатовча”, находяща се в УПИ I.

На заседанието бяха приети още  План-сметка по чл. 66 от Закона за местните данъци и такси за 2020 година, както и  актуализация на

Поименния списък за капиталови разходи на община Сатовча за 2019 година.

Изменение и допълнение на Наредбата за реда за придобиване, разпореждане и управление на общинското имущество на община Сатовча както и  Правилник за изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Сатовча, неговите комисии и взаимодействието му с Общинска администрация също бяха гласувани от общинските съветници.

На последната за 2019 година сесия на ОБС Сатовча, съветниците гласуваха и Краткосрочна програма за насърчаване използването на енергия от възобновяеми източници и биогорива за периода 2019-2021 г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене