БГ РОНАЛДО ЗА ЕКШЪНА В ЗАВЕДЕНИЕТО МУ НА КУЛАТА

БГ РОНАЛДО ЗА ЕКШЪНА В ЗАВЕДЕНИЕТО МУ НА КУЛАТА: Входната врата е счупена, не мисля да предявявам финансови претенции към вандалите, не ми приличаха на хора, които биха могли да платят…

Футболистът на „Вихрен“ Даниел Златков, по-известен като БГ Роналдо, се съгласи да представи своята гледна точка по скандала в дискотеката „Fashion hall” на Кулата, която стопанисва. В новогодишната нощ в заведението се разрази яко меле с участието на две компании празнуващи. Най-потърпевш в боя се оказа 26-годишният Николай Хиджев. Синът на местния бизнесмен Красимир Хиджев е откаран в петричката болница с множество травми по главата и е хоспитализиран в хирургично отделение с комоцио. Той е бил пребит от братята от село Тополница Дафин и Венелин Николови.

Ето какво разказа за случилото се Д. Златков: „Посрещнах Нова година с приятели в дискотеката. През нощта стана някакво спречкване, а след намесата на охраната двете компании бяха изведени навън. Там не съм забелязал да има проблеми, защото вече беше пристигнала полицията и обстановката се укроти. Непосредствено след като полицаите си тръгнаха, едната група се върна и опита да влезе в дискотеката, мислейки, че съперниците им са още там. Охраната е отказала да ги пусне и явно ядосани от този факт, хвърлили някакви предмети и счупили входната врата, която е стъклена. След това панически се разбягали и при повторното пристигане на органите на реда от тях вече нямаше и помен. Бухалки и други оръжия аз не съм видял. Според мен това е преувеличено. В полицията не са ме викали, защото никой не е подавал жалби. Нито аз, нито някой от моите хора е пострадал.

Всяко зло за добро. Дискотеката се нуждаеше от ремонт и тъкмо сега е най-удобният момент да го направим. Към вандалите не мисля да предявявам финансови претенции, защото не ми изглеждаха като хора, които биха могли да платят каквото и да било. Заедно с полицията изпратихме последните гости на зазоряване и се прибрахме нормално“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене