СЕСТРИ ФИЛАТОВИ И САМОДЕЙЦИ ОТ ОБЩИНА ГЪРМЕН ЩЕ УЧАСТВАТ В ПРОГРАМАТА ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА ДЕЦАТА СИРАЦИ ОТ ОБЩИНА ГЪРМЕН „ДА ПОДАДЕМ РЪКА” 2019 Г.

Колко струва да сбъднеш мечтите на Коледа, да повярваш, че можеш да бъдеш щастлив, да повярваш в живота, а също и в хората и отново да видиш света по-красив”

Мария и Магдалена Филатови както и самодейци от община Гърмен ще бъдат участниците в тазгодишния благотворителен концерт на община Гърмен за подпомагане на децата сираци от общината, която инициатива върви под мотото „ДА ПОДАДЕМ РЪКА” 2019 Г.

Благородната инициатива се провежда съвместно администрацията на община Гърмен и разбира се с помоща на обществеността и бизнеса в цялата община.

Тази вечер ще бъде проведен Благотворителния Коледен коктейл, а на 20.12. ще се състои и Благотворителния Коледен концерт и Коледния базар в община Гърмен.

“Дари парични средства, в кутиите, които ще са на Коледния базар или по сметка в Банка  ДСК: IBAN – BG62STSA93003390012010”  призовават  организаторите на голямата и благородна инициатива в община Гърмен която е традиционна от много години. Набраните средства както всяка година ще бъдат справедливо разпределени между деца сираци от 0 до 18 годишна възраст в община Гърмен.

В училища и институции по населени места също се провеждат благотворителни инициатива за каузата „Да подадем ръка“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене