Скръбна вест разтресе Гоце Делчев! Внезапно почина президентът на Пирин – Гоце Делчев!

Един от най – уважаваниите бизнесмени, радетели за развитието на неврокопския футбол, добрият приятел и достоен човек в Гоце Делчев – Атанас Мълчанков внезапно напусна земния си път. Топ Преса разбраза скръбната вест, от близки до семейството. Бизнесменът, който със воите братя развиваше успешен бизнес с производство и търговия на захарни, сладкарски и тестени изделия, е починал внезапно, неочаквано за всички.

Атанас Мълчанков беше президент на ФК „Пирин“- Гоце Делчев. Само преди година той  се завърна на кормилото на гоцеделчевския футбол след почти 15 г. прекъсване и отново бе изправен пред предизвикателството да работи в извънредни условия в „Пирин“. Под негово ръководство отборът въпреки трудностите, остана в  спортната карта на България. Цялото спортно съсловие е съкрушено, от ужасната новина.

С болка на сърцето целият екип на Топ Преса, изрязава своите дълбоки и искрени съболезвонания, към всички страдащи и опечалени. Ще запомним Атанас Мълчанков, като човек с широка душа и добрина, готов винаги да помогне, да даде рамо в труден момент.

Погребението на Атанас Мълчанков ще бъде днес от 15.30 часа в гробищният парк на град Гоце Делчев.

ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА МУ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене