/ВИДЕО/ С четвърта победа от пет мача, хандбалистите на „Пирин“(Гоце Делчев), зарадваха феновете си вчера

С разлика от 18 гола разлика (37:19) хандбалистите на „Пирин – 65“, Гоце Делчев, се наложиха над гостуващият на неврокопчани хандбален клуб на Националната спортна академия в мъжкото първенство на България

С напълно подмладения отбор и недостатъчен опит на момчетата, обясни тежката загуба на отборът си, старши-треньора столичани, доц. Емил Христов. Той обясни, че на този етап отборът му не е в състояние да се противопостави на опитния отбор на „Пирин – 65“. „За мене, отборът на Гоце Делчев в този си състав със сигурност ще бъде един от отборите който ще попадне във финалната четворка и с тези състезатели с които тази година разполага състава считам, че е напълно възможно да бъде равностоен на сегашния хегемон, отбора на „Локомотив“ – Варна и дори е на равностойни възможности за шампионската титла“, твърдо заяви доц, Аврамов.

Наставникът пък на гоцеделчевсвкия отбор, Никола Пиргов изказа удовлетворението си, че вече в отбора са преодолени някои негативни навици от миналите години, когато са играли по-вяло, хаотично и без хъс. За четирите победи от играните пет мача от началото на сезона сподели удовлетворението си но изказа и увереността си, че победите можело да са и пет но в Ловеч, където е единствената им загуба този сезон, външни фактори са повлияли да не победят в тази среща. „Аза днешния двубой какво да ви кажа? Той просто не е критерий с който можем да си правим някои изводи“, сподели за медиите треньорът Пиргов.

Какво още казаха наставниците на двата отбора за техните цели, очакванията от тимовете им през сезона и интересни моменти от мача, вижте и чуйте в интервютата, които Топ Преса предоставя на многобройните си зрители и читатели.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене