Хороскоп за 8 октомври

ОВЕН

Днес ще можете да се справите с всякакъв вид задачи. За някои от зодията се очертава пътуване, свързано с ваши бизнес планове. Избягвайте конфликти, за да не си навредите. Денят ви носи късмет в много области, но сега не може и дума да става за финансови придобивки.

ТЕЛЕЦ

Вторник за Телците е успешен ден, изострете вниманието си по тези въпроси, които са свързани с пари. Вероятността да постигнете намеренията си е огромна. Днес е от съществено значение да търсите разбирателство и съгласие при обществените си контакти. За мнозина – новости в любовните изживявания, отдайте се на романтиката.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете внимателни и преценявайте добре с какво се ангажирате. Изхождайте само от реални позиции, за да не се самоизмамите и вашата наивност да донесе за мнозина значителни загуби. Някои от зодията ще имат парични неприятности, но това в никакъв случай не означава фатални загуби. Налага се малко повече предпазливост.

РАК

Има вероятност Раците във вторник да останат разочаровани от колеги, които се стремят да им навредят. Но денят е много благоприятен за контакти с приятели. В кръга ви има хора, които ще помогнат за деловата ви реализация. Ще получите хубава информация от служебно естество или предложение за допълнителна дейност.

ЛЪВ

Лъвовете са заредени с много енергия и вторник ще е печеливш ден, макар и доста натоварен с ангажименти. Имате възможности за финансова реализация, за протекции от влиятелни хора или за нови лични постижения. Добър съвет ще ви бъде от полза. Не го пренебрегвайте. За мнозина се очертава нова любовна връзка.

ДЕВА

Сполуката ви днес зависи само от личната ви активност. Ще имате шанс за парични придобивки. В работата или бизнеса е необходима бдителност, защото от днес започват тайни промени. Мнозина ще имат успехи на лично ниво, за едни това означава семейно разбирателство, за други – нова любовна връзка. Бъдете предпазливи.

ВЕЗНИ

Днес ще сте понесени от прилив на енергия, но за да постигнете успехи, е необходимо да излезете от самоизолацията, която сте си наложили. Възможно е да не го осъзнавате и да се дразните от факта, че стоите настрани. Изнервени сте от неприятностите, преживени през предишните дни, необходимо е да се отърсите.

СКОРПИОН

За вас вторник е много хубав ден и ще бъдете твърде изразителни в действията си. Мнозина ще проявят хитрост и гъвкавост, за да постигнат намеренията си. Онези, които имат да решават финансови проблеми, ще имат успех. Обърнете внимание на контактите си. Бизнесмените е необходимо да внимават в отношенията с партньори.

СТРЕЛЕЦ

Чудесен ден за тези от знака, които имат делови задачи, свързани с пътуване. Очертават се парични придобивки. Днес може да спечелите благоразположението на работодатели или влиятелни хора, което би ви помогнало за реализацията на нови идеи. Днес за съжаление не са изключени разногласия в любовта за някои от вас.

КОЗИРОГ

Мнозина от знака днес ще имат ядове от парично естество. Става дума за спор, който ще спечелите, и едва след това ще получите желаните придобивки. Намерете време за срещи, защото ще имате шанс да осъществите съдружие с някого. В най-лошия случай това ще е взаимна работа, която е изгодна за вас.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте нервни и неспокойни. Не се ангажирайте с делова работа, защото е възможно да допуснете грешки по кардинални въпроси и това да ви навреди. Някои се налага да проявят решителност на работното си място, за да защитят позициите си. В края на деня се отпуснете в прегръдките на любимия.

РИБИ

Напрегнат, но и благодатен ден за представителите на Риби е вторник. Предстои ви много работа, но и хубави промени. Паричните придобивки са характерни за повечето от вас днес. Някои може да се сблъскат с известни домашни неприятности, но тях лесно ще отстраните. Не канете гости сега в дома си – не е изключена е кражба. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене