14 годишно момиче от Баничан с пореден опит за самоубийство заради постоянните побоища нанасяни й от баща й /СНИМКИ/

На вниманието на Прокуратурата и  отдел „Закрила на детето“!!!!

14 годишно момиче от Баничан системно пребивано от баща си , преди дни  е направила трети опит за самоубийство и  в момента е на системи в реанимация.

За ужасен инцидент съобщават жители на гоцеделчевското село Баничан ,а ние  от Топ Преса  потресени от случаят молим за незабавната намеса  на Прокуратурата и отдел „Закрила на детето „ в Гоце Делчев .

14 годишно момиче от гоцеделчевското село Баничан  преди дни , след пореден жесток побой нанесен й от бащата Чудомир Петров е настанена в гоцеделчевската болница „Иван Скендеров“ в отделението по реанимация .

Величка Ш. е на системи тъй като след побоя е направила пореден  опит за самоубийство като е погълнала значително количество хапчета , съобщават потресени жители от селото.

От Баничан съобщават още  , че Чудомир Петров е бил  непрекъснато пиян и  редовно  пребивал 14 годишната си дъщеря Величка . Тя у ученичка  в училището в село Баничан  и за побоищата над нея  знаят и учителите и директорката  на школото .

14 годишното момиче е известна и на докторите в болницата в Гоце Делчев  тъй като тя често лежала там след поредните побоища .

Преди месец  отново след  напиване, Чудомир пак  пребил дъщеря си , а тя за да се отърве от издевателствата на пияният си  родител скочила от вторият етаж на къщата  им в Баничан с цел самоубийство и отново  е била на  лечение в болницата .  Настоящият  опит за самоубийство  на 14 годишната Величка  от Баничан е трети по ред вече . Селото е притеснено че следващият опит на момичето може да бъде фатален а престъпленията и издевателствата над нея от родният й баща  да останат ненаказани .

За предният случай преди месец , местните  от Баничан разказват ,че момичето само повикало полиция  за да й помогнат . Баща й бил  предупреден с протокол от полицейските  органи  но побоищата продължили .

Директорката на училището в Баничан след последния случай  от преди дни ,е уведомила  отдел „Закрила на детето“ . Очаква се  бързата и адекватна реакция на всички институции в община Гоце Делчев за спасяването  на 14 годишното момиче .

Топ Преса следи случаят от близо  и ще информира обществеността за мерките предприети от ресорните институции .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене