Криско прилапа Васи Инстаграма

Криско прилапа най-популярната българка в социалните мрежи Васи Инстаграма. Двамата демонстрираха интимна близост преди участие на музиканта в Благоевград. Засега нито един от тях не потвърждава дали има нещо повече от невинната целувка на снимката.

Изпълнителят винаги е бил обект на специално внимание от фенките, но този път май си намери майстора. Екзотичната сексбомба има над 1 милиона последователи в инстаграм. Тя ежедневно публикува разголени фотоси и има почитатели от Китай до Южна Америка.

Самата Васи отказа да потвърди какви точно са нейните отношения с Криско, но според източник на „България Днес“ е получила покана да участва в някой от следващите клипове на 31-годишния софиянец. Снощи се очакваше да излезе и новата песен на Криско „Да или не“.

19-годишната хубавица от Петрич се впусна в летни приключения. Тя беше на почивка в Испания. В курорта Беналмадена девойката за пръв път започна да показва и своето латинодупе освен станалите популярни из цялата планета гърди. Васи препоти своите фенове със снимка върху хавлия, на която е свалила своето горнище от бански. Едрогърдата българка разкри как вече е разпознавана на улицата, а нейните фенове искат задължителна снимка.

 

Красавицата препоти своите фенове с тази снимка

„Не съм приключила с почивките – коментира пред „България Днес“ Васи. – Да се готви Доминиканската република. Ще ходя там за рождения си ден.“

Васи продължава да получава неприлични предложения по социалните мрежи. Тя е отказвала директно предложение за секс на стойност $500 000. Благодарение на своя профил в инстаграм петричанката получава прилични приходи от реклама.

Тя беше обещала да се съблече гола, ако Григор Димитров спечели титла на „Ролан Гарос“, но нейните последователи ще трябва да почакат.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене