СКАНДАЛНО ВИДЕО! САМО В ТОП ПРЕСА! Бунт пред офиса на Кабелната в Гоце Делчев! Брутално нахлуване в офиса на „Кабел-сат Запад в Гоце Делчев. Проверяващи отнемат техниката

Без всякакво предупреждение днес в късния следобед проверяващи от службата за борба с организираната престъпност нахлуха в офиса на местния оператор на „Кабел-Сат Запад“ в Гоце Делчев. Топ Преса съобщи първа! Без предупреждение и без да покажат заповед за обиск прекъснаха кабелите на алармената инсталация и започнаха да демонтират всичката техника на телевизионния оператор. Натоварват я в микробус с надпис „Жандармрия“. Това означава, че дори иу да се върне техниката, минимум седмица населението, абонати на този кабелен оператор остават без телевизия и интернет. Граждани и бизнесмени са възмутени, че остават без комуникации.
ТВ Запад апелират засегнатите абонати да застанат пред буса с който се готвят да отнесат назнайно къде оборудването на кабелния оператоп. Кабелната телевизия призовава абонатите да се съберат пред офиса и да не допуснат буса да изнесе техниката. Вече се събират хора.
Топ Преса публикува необработени кадри от мястото на събитието. Половината и повече град Гоце Делчев и околия са без телевизия и интернет. Това е недопустимо според местните а за собствениците на Кабел САТ Запад това е пълен КРАХ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене