При зрелищна гонка катастрофира бившия секретар на кметството в Господинци

Бившият секретар на кметството в Господинци Сухат Синанев  снощи е бил настанен за лечение в болницата „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев след катастрофа станала  около 22.00 часа между гоцеделчевските села Буково и Господинци .

24 годишния Синанев се е преобърнал с лек автомобил „Ауди“ след като с висока и несъобразена с пътните условия скорост  е излязъл в ляво от пътното платно .Инцидента е станал по време на гонка са  категорични запознати със случая младежи от Господинци .Те разказаха ,че Синанев  предизвикал да се състезава с младеж от селото чийто баща наскоро му изпратил от чужбина нов и бърз автомобил . Бившият секретар на кметството в Господинци искал да докаже че неговият автомобил  е по- бърз  от  изпратеният от бащата  на  другия младеж от чужбина , и така се отзовал в крайпътната канавка с  преобърнатият си автомобил .

Пострадалия Сухат Синанев е зет на полицая от гърменското село Дебрен Мустафа Узун съобщават още младежите от Буково  които изразяват и съмнение че случаят и вината на бившият секретар на кметството в Господинци Сухат Синанев ще бъде  потулена .

От болницата в Гоце Делчев съобщиха ,че състоянието на пострадалия Синанев е стабилно .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене