Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 15 април

Публикувано

на

ОВЕН

Много успешен ден за придобивки е понеделник за Овен и вероятно мнозина от вас ще имат успешни действия в това направление. Лесно ще постигнете договориране за извършване на дадена работа и безпрепятствено можете да извадите необходимите документи. Днес активността ви е завидна и ще успеете във всичко.

ТЕЛЕЦ

Понеделник за Телците е успешен ден, предоставящ добри възможности за действия в различни сфери на практическия живот. Работният ви ден ще бъде положителен, където при някои ще се говори усилено за повишение, което непременно ще се осъществи. Трудностите произтичат от делово пътуване, отложете го.

БЛИЗНАЦИ

В първия работен ден мнозина от Близнаци хващат здраво в ръцете си онова, което им предстои да извършат, гарантиращо им успех. Имате добър късмет и той няма да ви напусне, но не разчитайте само на него. Ще ви бъде предоставено правото на избор по въпрос, отнасящ се до работа. Бъдете дипломатични с колегите си.

РАК

Мнозина имат проблеми с работата, но понеделник е доста положителен ден и ще съумеете да се справите с тях. Активно търсещите работа ще имат шанс да се успокоят, тъй като ще получат ангажимент. Непреодолими трудности ще срещнете при решаване на проблеми, зависещи от администрации. Бъдете упорити!

ЛЪВ

Силен понеделник за Лъвовете и чрез активността си можете да постигнете много. Успехите се концентрират в контактите, които сега имат еднакви възможности в личната и деловата сфера. Проблеми ще имате от професионално естество.

ДЕВА

Чужди влияния ще определят настроението, начина на работа и потенциалните възможности на всички от Дева. Някои от вас са с блестящи професионални възможности, където ще е налице финансовият успех и възможностите за идейни реализации. Други от Дева имат да решават тежки проблеми и са доста объркани.

ВЕЗНИ

Днес Везните са закриляни и покровителствани, което значително ви облекчава. Проблемите ви са вкъщи и е разумно да потърсите начин за отстраняването им. Ще постигнете успех при разрешаването им, като промените отношенията с близките си. Добро е развитието на контактите в деловата сфера, използвайте ги!

СКОРПИОН

Динамично е движението на Скорпионите и това ви приближава към желани висоти. Понеделник носи и някои проблеми, които се отнасят до пътуване, контакти и подписване на договори. Бъдете съобразителни и не се доверявайте прекалено много на никого. Може да се стигне и до загуба. Избягвайте спорове с началници.

СТРЕЛЕЦ

В понеделник Стрелците са доброжелателни и с радост ще помогнат на близки и приятели. Денят е много добър за контакти и имате много голям късмет днес, но той трудно ще се осъществи по парични въпроси. Професионалният ден ще премине успешно за вас и можете да се надявате на помощ, която ще получите.

КОЗИРОГ

С голямо нежелание мнозина от Козирог започват първия работен ден от тази седмица. Голяма част от вас са затънали в проблемите си, които при някои са доста остри, а разрешаването им трябва да стане едва ли не незабавно. Ще постигнете успех, но за съжаление той няма да бъде моментален, бъдете търпеливи. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими. Ще възникнат трудности във връзка с ваши решения.

ВОДОЛЕЙ

Ведро е настроението на Водолеите в понеделник, а делата ви ще бъдат спорни. Имате сили да разгърнете мащабно възможностите си в сферата на финансите. Ако мислите върху план за съвместна работа с ваши приятели, сега е времето да направите първите крачки за реализацията му. Някои от вас имат здравословни проблеми.

РИБИ

Понеделник бележи началото на края на тежък изнурителен труд за вас, отнел ви доста сили. Усилията ви дават добър плод и можете да бъдете спокойни за по-нататъшното им развитие. Много добър професионален израз имат родените под Риби днес и съществуват реални възможности за постигане на по-високо заплащане. Очаква ви ново запознанство с човек, който пристига отдалече и е свързан с вашия бизнес. Добър фактор за печалба е пътуването, особено за търговци и бизнесмени. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Розово вино от Траминер (2017), една любима заигравка, Меди Вали, Долината на Струма, България

Публикувано

на

Към някои вина имам особена привързаност, не е тайна, че сме любители на вино от български сортове грозде. Но човек не бива да се ограничава, ама никак. Сигурно мога да кажа, че харесвам добро ино, като цяло, само да е направено хубаво, а и интересно. А вчера се бяхме събрали приятели, пътешественици и обсъждахме кой какво обича да разглежда. Ами, как да кажа, че ние не сме музеен тип. Пийваме си вино, бира и сокчета, хапваме си гурме или пък наденица в хлебче от продавача на улицата. Досега не сме се натровили, а и ни е много приятно да даваме бавно по всякакви улици и градинки и да не бързаме за никъде.

A Good Year Traminer Pink 2017 от Меди Вали - розов траминер - розово вино от Траминер Меди Вали, траминер от долината на Струма

Ще забележите, че когато пишем за вино, по-скоро пишем за нашите мисли покрай него. Хубавото вино те кара да се отпуснеш и да се насладиш на живота. Плодов и лек вкус или пък на моменти тежък и с много танини. Та виното ни е един много основен и съпътстващ момент в южните страни и България си е рай за нашите забежки. И за нас остават чудесни спомени и настроения, които се опитваме да споделим.

Винарна Меди Вали – долината на река Струма до село Смочево

Вината на Меди Вали ги открихме при разходка към Благоевград и Рилския манастир. Избата се намира до живописното село Смочево с прекрасна гледка към Рила. Край селото са засадени първите лозя грозде от сорта траминер, които са първите в така наречения винен регион „Долината на Струма“. Та ние честичко минаваме и си купуваме вино директно от избата, но може да бъде намерено на доста други места.

В избата на винарна Меди Вали

Винификация: Селектирано грозде от собствените лозя. Мацерация с твърдите части 48 часа. Ферментация в съдове от инокс, при температура 12-14°С за 45 дни.

Какво да очакваме от Розовия траминер от реколта 2017 г.

Още от реколта 2016 г. ние си го харесваме, с много достъпна цена на пазара, а така интересен и приятен. Красив бледорозов цвят, който просто разкрасява чашата и в красивия пролетен ден те кара да си мислиш за нещо още по-хубаво. И с нежен плодов аромат, богат на рози и теменужки. Траминера най-вече го харесваме заради аромата му на рози. И вкуса му плодов пролетен и нежен, който и лятото би освежил. Тялото е гладко, свежо и с дълъг и плодов послевкус.

Реколтата от 2017 г. е чудесна и смело я препоръчваме. Та ако срещнете розова бутилка, на която пише THINK PINK – невероятно съвпадение, не се колебайте да го опитате и да споделите с нас дали имаме подобен вкус. Купете си плодове или си направете хубава паста, а може брускети и се чувствайте щастливи.

Един розов траминер на Стобските пирамиди

Един розов траминер на Стобските пирамиди

Още малко покрай бутилката вино

Съвсем близо до Смочево са и Стобските пирамиди, и точно там за пръв път си занесохме и бутилка от A Good Year Traminer Pink 2017 и …, абе не си я изпихме, стопли се. Хубаво е да си изстудите виното, преди да го дегустирате, ние вече ще си купим хладилна раничка. И понеже вече изпих малко, докато пиша, да не си мислите, че е рекламна статия, просто се намираме на приказка. Виното го купихме за около 8 лв от избата.

Вестник “ Топ Преса “

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 25 април

Публикувано

на

ОВЕН
Забързани са днес Овните и увлечени в реализацията на стремежите си за по-добри материални достижения. Намеренията ви не са хипотетични и мнозина вече почти се виждат на прага на успеха, но като “отникъде” ще изникнат пречки и ви се налага да удвоите усилията си по организирането на дейността.

ТЕЛЕЦ
Четвъртък ви засипва с проблеми и мнозина се чудят откъде да започнат. Денят няма да е много спорен за делата ви и ако тръгнете лошо, е по-добре да се откажете от изпълнение на замисленото. Ще претърпите неочаквани загуби от материален характер.

БЛИЗНАЦИ
Доста агресивно започва четвъртък, вероятно поради проблемите, с които сте затрупани. Трябва обаче да си наложите по-голяма концентрация и спокойствие, защото могат да ви убягнат важни обстоятелства и това да затрудни делата ви. Лошото ви настроение ще стане причина за конфликт в службата.
РАК
Нервен ден е четвъртък за Раците. Проблемите при вас напират, очаквайки разрешението им, техният ритъм често увлича за прибързани действия. На повечето от вас ще се наложи да защитават днес своите идеи или стремежи и това предполага словесен двубой.

ЛЪВ
За Лъвовете четвъртък е труден ден. Някои от интересуващите ви дела се движат бавно и се налага да преодолеете много препятствия. В определени случаи не отдавате необходимото значение на важни въпроси, а съзнанието ви е ангажирано с преходна и не така съществена дейност. Денят е успешен за парични дела.

ДЕВА
В четвъртък мнозина от Дева имат доста установена цел и се стремят да я реализират, но в много случаи се забелязват отклонения в действията ви, въпреки че целта ви е ясна. Хвърляте усилията си напразно, от което не можете да очаквате добри резултати. Очаквайте проблеми в службата, с които сега трябва сами да се справите.

ВЕЗНИ
Днес Везните трябва да бъдат внимателни в своите контакти и действия, защото не е изключено да се окажете обект на вражески нападения. Денят се свързва с вътрешна промяна при вас, която може да се окаже трудно поносима за някои и дори да създаде реални условия за депресия. Действайте за собствената си стабилизация.

СКОРПИОН
Днес мнозина Скорпиони изваждат на повърхността свои скрити сили или заложби, чрез които възнамеряват да осъществят бъдещите си планове. Силите ви за справяне с проблеми не са малко, но трябва да бъдете находчиви и наблюдателни, за да не допуснете грешка, породена от неправилна преценка на ситуацията от ваша страна.

СТРЕЛЕЦ
Стрелци, в четвъртък пред вас се развиват нови възможности за материална реализация. Много от вас са притиснати от професионални проблеми сега, но не бива да прибързвате с разрешаването им. Бъдете последователни, но не отстъпвайте на принципите си. Тактично разрешавайте недоразумения с началниците си.

КОЗИРОГ
Затрупани сте от лични делови проблеми, което често пъти ги прави нетърпеливи и гневни. От друга страна, някои от вас, за да загърбят проблемите си, се впускат в решаването на маловажни въпроси. Но това не е начин за постигане на удовлетворение. По-добре е да бъдете уравновесени и балансирани на работното си място.

ВОДОЛЕЙ
Неприятен е четвъртък за Водолей. Изникналите домашни или служебни проблеми ще разрешите чрез анализиране на грешките, които допускате. Трябва да промените подхода си към разрешаването им. Не влизайте в спорове в службата си, възможна е конфронтация, която ще ви се отрази отрицателно.

РИБИ
За родените под Риби четвъртък е положителен ден, но у вас се забелязва колебливо отношение по различни въпроси на всекидневието. Финансовата несигурност, която мнозина от вас чувстват, не е плод само на обстоятелствата, но и на твърдото ви убеждение, че не ви върви. Това ви мислене е погрешно.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ