Свържете се с нас

Uncategorized

Ходжини деветини! Млад ходжа трупа слава на гърба на дядо Исмаил в село Краище!

Публикувано

на

От известно време насам, името на млад мъж от якорудското село Краище, се върти из публичното пространство, като ходжа който лекувал болести, врачувал и развалял магии. Местни медии пишат новината че уж няма човек от околностите на Банско, който да не е чувал за село Краище, намиращо се близо до Якоруда и ходжата от селото Исмаил..

Всъщност славата на населеното място е голяма заради ходжата му – Исмаил Исмаилчев, който е според местните медии е същински феномен и помага на десетки изпаднали в беда хора ежедневно. За него местните разказват, че правел чудеса – лекувал и помагал и на християни, и на мюсюлмани.

Съседите му от Краище споделят, че пред вратата му на опашка през годините са се редили и много известни личности – певци, артисти, бизнесмени, политици, но не пожелават да разкрият имената им.

Портата на къщата на Исмаил е денонощно отворена и той не се страхува, че нещо от нея може да бъде откраднато. В двора посетителите, дошли за помощ, посреща жена, която моли всеки да си събуе обувките, защото иначе се пречело на свещената книга – Корана.

Исмаил Ходжа е наследил своите дарби и умения от баба си Али Кадън ходжа, която е била най-известната лечителка и гадателка в тази част на България. От нея той се е научил да помага на хората със стари ислямски заклинания и молитви. Ходжата разваля магии, родови проклятия, негативни влияния, лекува над 24 болести, между които заекване, безплодие, диабет, детски неврози и др.

Всичко това е хубаво обаче, къде е истината. Описаното горе по информация проверена лично от репортер на информационна агенция www.toppresa.bg, се отнася не за този непознат господин Исмаил Исмаилчев а за дядо Исмаил Врачов, който до преклона старост лекуваше хората и пред неговия дом се тълпяха чакащи за физически и душевен лек. Само името на ходжата е промененто, види се за да може новия да вземе славата на стария. Но както са казвали древните и християни и мюсюлмчани, нещо заченато в лъжа си остава лъжа до края. За дядо Исмаил Врачов се говориха легенди, не един или двама човека сме интервюирали, които са се хвалили от неговата дейност. За този новия обаче никой не ечувал, само медиите пишат. Докато дядо Исмаил Врачов лекуваше, нито една медия не писа за него, просто защото той няма нужда от реклама. Единствената медийна изява на дядо Исмаил Врачов можете да витите тук, преди време беше дал интервю зца БНТ. ТУК А този новия само се пише по медиите, ползва ивмето на дядото и съвпадението че са от едно село. Не му прави чест! Изглежда ни доста мътна тази работа.. и нечестна!

коментара

Uncategorized

Столичните медии сразиха шайката опозиционери от Благоевград! Не сме тук да ви слушаме „моралните съждания“! Дайте факти!

Публикувано

на

Поредният надут опозиционен балон се спука. При препълнена но с мухи и бацили но не и с журанлисти зала на БТА в София, шайката наричаща себе си „опозиция“от Благоевград за пореден път се изложи при това тотално. За повечето от Вас, които не са разбрали, днес имаше орнизирана пресконференция в БТА – София от представители на опозицията на Благоевград. Целта – да се размаже от плюене кмета Камбитов.

Водещи разбира се са вече станалите нагли до втръсване Злата Ризова и Андон Тодоров. Единия с разпаробтки в икономическа полиция, другия следствен за най – големия „Аапртамент Гейт“ в Благоевград, заедно с бившия му ортак уволнения бивш главен архитект на града. Заявката беше гръмка, щяли да идват „Ройтерс“, „Асойшет прес“ и CNN но уви, задоволиха се с трима четирима журналисти, от медии които не си мръднаха пръста да ги отразят. Не само че не срещнаха разбиране от столичните медии, но се сбълскаха с остра критика, журналистка от столицата посече, така наречените опозиционери, още докато Злата Ризова дефилираше с посредствено поведение показващо че, все пак има малко интелект, столична журналистка я прекъсна и разясни закона. „Това което говорите са пълни глупости. Законът е спазен, така че ако имате нещо сериозно да кажете кажете го, не сме тук да слушаме вашите „морални съждания“ !“ Въпреки че юристите на опозицията се опитаха да замажат гафа на Ризова, журналистите от София се оказаха подготвени и заявиха че информацията се манипулира в посока друга хипотеза на по съществото на темата. В крайна сметка никой не взе насериозно шайката дошла от провинцията. на зададен журналистически въпрос към съветника Тодоров, защо той е бил един от издигналите Камбитов за кмет, той отговори „Защитавал съм обществения интерес тогава“.

Съжаляваме уважаеми опозоционери, видно е че и този път номера ви не мина. Да, Благоевград има нужда от опозиция, но явно на вас обществото ви няма доверие. Провалът е пълен на нас ни е ясно, че на Благоевград им трябват нови лица, като сформираната млада опозиционна партия „Прогрес“ например. Доверието към тези които бяха на една маса с кмета и сега го плюят защото видно някакво кранче бе спряно е сринато. Чака ги бунището на политическите трупове. В последното сме сигурни.

УНИКАЛНИ РАЗКРИТИЯ И ИСТИНАТА ОТ КЪДЕ ИДВА ВОЙНАТА НА ПИШМАН ОПОЗИЦИЯТА ЧЕТЕТЕ ТОЗИ ПЕТЪК ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА- ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! ЩЕ БЪДЕ РАЗБИВАЩО!

УМИШЛЕНО ПОДМИНАХМЕ „ВАГОНИТЕ“ ЗАКАЧЕНИ НА СТАРИЯ ВЛАК, БАГАЖЪТ КАТО САШО МАНОВСКИ – ДЖОЛАНА, СМИЛЕНОВ – ТРИФОНОВ И ПИЛАФО, ТЯХ ПРОСТО ЩЕ ГИ ПОЗДРАВИМ С  ПЕСЕНТА ДОЛУ И ЩЕ ИМ ОБЪРНЕМ ВНИМАНИЕ НА ВЪПРОСА В НЕЯ – АЗ МЪЖ ЛИ СЪМ ИЛИ СЪМ БАБА?

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

Крадци тарашиха къща в Гоце Делчев, свиха злато и пари

Публикувано

на

В РУ-Гоце Делчев са получени следните сигнали за извършени кражби:
За времето от 09:30 часа до 11:30 часа на 23.04.2019г., от частен дом в гр.Гоце Делчев, е извършена кражба на два задгранични паспорта.

За времето от 09:30 часа до 16:00 часа на 23.04.2019г., от частен дом в гр.Гоце Делчев, е извършена кражба на около 16 грама златни накити и сумата от около 329 лева.
За случаите е уведомена РП-Гоце Делчев. Образувани са досъдебни производства.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ