Хороскоп за 8 април

ОВЕН

В понеделник много от зодия Овен ще търсят разрешение на проблемите, които често се превръщат в тягостен товар. Притесненията няма да ви доведат до отчаяние, но ще разклатят нервната ви система. Потърсете чужда помощ, която ще ви извади от временните затруднения.

ТЕЛЕЦ

Телците в понеделник са доста разконцентрирани в стремежа си да намерят средния път между промяната и застоя. Не умувайте, а действайте енергично в посока на промяната. Тя винаги тонизира и води до нова реализация. Отърсете се от противоречията, които ви затормозяват психически.

БЛИЗНАЦИ

Две са основните усещания у Близнаците днес, които ги държат под напрежение. Едните са потиснати от “тежестта” на все още невзето делово решение поради неизяснени обстоятелства, а другите потискат радостното си усещане за предстояща промяна. Не бързайте с преценките.

РАК

Раците са в добро настроение и са изпълнени с радостни чувства. Едновременно с тази емоционална освободеност у вас нарастват решимостта и желанието да демонстрирате непреклонна воля по проблемите.

ЛЪВ

“Бойната готовност”, в която се намирате днес, е достатъчно доказателство за решението ви на всяка цена да покажете на онзи, който ще има неблагоразумието да ви атакува, какво ще му се случи. Успокойте се, никой няма да ви притесни. Очаква ви засилена делова дейност, ще се справите.

ДЕВА

Напрегнати са в понеделник Девите, отдихът е важно условие за акумулиране на жизнена енергия, необходима за нормалния делови ритъм. Вашето състояние се дължи на усещането за самота и изоставеност. Това не е съвсем така, имате приятели, които никога няма да ви изоставят.

ВЕЗНИ

Ден на спокойствие, приятни спомени и добро самочувствие. Единствено притеснени са бизнесмените, които имат противоречия със своите съдружници и партньори, но тяхното разрешение ще бъде възможно най-доброто, без да ви причини загуби. Очакват ви много успехи и делови напредък.

СКОРПИОН

Много изпитания преминахте и бяхте подложени на големи натоварвания, но успяхте да преодолеете трудностите и сега се радвате на заслужени постижения. Спокоен ден, който ви предразполага към приятелство и любов. Привлекателни и приветливи, вие имате голяма нужда от близост и ласки.

СТРЕЛЕЦ

В понеделник Стрелците са в плен на чувствата и преживяванията през уикенда. Заредени с положителни емоции, вие с устрем ще се заемете с деловата си дейност. Някои изпитват любовна самота и изоставеност. Отделете повече време за себе си, едва ли ще ви се отдаде друга възможност.

КОЗИРОГ

Външният ви спокоен израз не отговаря на вашето вътрешно състояние, където с пълна сила бушува усещането за изолираност. Козирози, не се превръщайте в пленници на подобно усещане, не ви липсват възможности за приятни изживявания в компанията на любимия човек.

ВОДОЛЕЙ

Неспокойни и развълнувани са много от вас. Вкъщи се чувствате потиснати от редица негативни усещания. Онези от вас, които изпитват неудобствата на любовна раздяла, да пречупят гордостта си и да потърсят желания контакт. Той няма да ви бъде отказан, подобна реакция е очаквана. Добър фактор за печалба е пътуването, особено за търговци и бизнесмени.

РИБИ

Денят е добър и настроението ви е бодро. Мнозина са доволни от развитието на този ден за лични наслади. Имате възможност да осъществите успешна делова среща. Улегналите Риби ще дадат предпочитание на определени занимания в самота, но не се отклонявайте в делови разсъждения. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността. Днес се очертават и много ползотворни контакти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене