Ангел Джамбазки с гневен коментар след скандалното видео на циганина, призоваващ за „смърт на българите“

На Фейсбук страницата си евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки написа остър коментар след каченото скандално видео, в което циганин обижда българите.

Ето това е, което имаме, като циганска интеграция. След три десетилетия криворазбран либерализъм, розов мултикултурализъм и културен марксизъм, след три десетилетия Сорос, Отворено общество, БХК и всичките им метастази. Българското общество допусна да му се случи това, пише Джамбазки.

Той е категоричен:

Крайно време е да решим циганския въпрос. Веднъж за винаги. Крайно време е да плеснем силно през ръцете на розовите грантови правозащитници и да ги сложим на мястото им. Крайно време е българската държавна власт да се върне на мястото си. Да разруши гетата, да наложи ред на цялата територия на Република България, да спре помощите за безотговорно родителство, да преследва наказателно фалшивите цигански ТЕЛК-ове.

Днес направихме първа стъпка в НС с предложения от ВМРО, подкрепен от всички политически сили без ДПС, закон срещу социалния паразитизъм. #Родолюбие  #Отечество  #Патриотизъм, заявява в заключение българският евродепутат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене