Свържете се с нас

ВИДЕО

ПРЕМИЕРА В ТОП ПРЕСА: Ирена и Александър – „Обещание“

Публикувано

на

Днес ви срещам с Ирена и Александър, които съвсем наскоро пуснаха новото си видео „Обещание“. „Обещание“ е новият проект на семейния дует. Баладата е по музика и аранжимент на Diamond Beat Production. Текстът е написан от Анастасия Мавродиева. Режисьор на видеоклипа е  Явор Йовков, оператор – Жоро Марков. Гримът е поверен на Никола Иванов, а косите са на Теофана Кирилова. Това е първият съвместен проект на изпълнителите като самопродуциращи се артисти, след раздялата им с Ара Мюзик.

 

– Разкажете първо защо напуснахте една от най-големите музикални компании?

– Ние не сме в Ара мюзик от почти половин година , в добри взаимоотношения сме , но просто нещата не се получаваха там , Явно сме имали различно виждане на нещата . Гледали сме в различна посока. Но живи и здрави сега ще се самопродуцираме и първия ни проект е баладата „Обещание“ .

– Защо казвате, че песента е много специална за вас?

– Да, тази балада е много специална за нас . Тя беше направена преди две години от Diamond Beat Production и искахме да я пуснем за сватбата ни, понеже тя е точно с такова послание към влюбените. Текста на песента е уникален , това е може би най-истинския текст , който сме изпели до сега и най-много се доближава до нас и нашия живот в реалността 🙂 Всичко , което се случва в песента от музиката , текста , до видеоклипа е наша идея.

– Как се чувствате като сами сте си продуценти?

 – За първи път се чувстваме свободни да изразим нашето виждане за целия муз. проект. И според мен така трябва да е – изпълнителят е този , който може да си представи най-добре как трябва да изглежда , как трябва да изпее песента , какъв трябва да е видеоклипа и т.н.

– Песента в момента жъне големи успехи…

– Радваме се, че песента се харесва страшно много. Всички коментари, които получаваме са само положителни. А за нас изпълнителите това е най-голямата награда. Значи сме си свършили работата както трябва:) Когато правиш нещо с толкова усилия , желание и страст нещата няма как да не се получат. Човек трябва да дава много , за да получи . Благодарни сме на Бог , че сме живи и здрави , имаме прекрасно семейство , уникално детенце и подкрепата на близките ни….

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

коментара

ВИДЕО

С украсяване на яйца и концерт, деца в Гоце Делчев внесоха великденско настроение в града

Публикувано

на

Традиционната великденска празнична седмица на община Гоце Делчев продължи вчера в късния следобед на Велики четвъртък. Събитието бе посветено на запознаване на децата с традицията на боядисването на яйца на Великден. Върху специално изнесени маси на площад „Македония“, всички детски заведения в града представиха свои варианти на боядисани яйца, оригинално аранжирани и сътворени съвместно от детските учители и техните възпитаници. Така децата разбраха защо първото яйце трябва да се боядиса в червено. Научиха, че по света всеки народ си има свои традиции за отбелязване на Великден, но в българската традиция на Великден неизменно, присъстват яйцата, козунакът и агнето.

Заедно с това, възпитаниците на всички детски заведения в града изнесоха голям празничен концерт тематично  свързан с празника. Малките певци и танцьори трогнаха публиката с невероятните си музикално-сценични изяви. Великденската изява на децата на Велики четвъртъка бе част от седмична празнична програма на общината Гоце Делчев.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

ОбС Гоце Делчев: Имат ли право читалищата да развиват търговска дейност?

Публикувано

на

На редовната сесия на Общински съвет Гоце Делчев, вчера 24 април, в предвидена точка от дневния ред на заседанието, директорът на Направление „финанси“, Йорданка Ендрева, представи накратко отчета на действащите читалища на територията на общината и плана на читалищните настоятелства за дейността им през 2019 година. Съобщено бе, че държавната субсидия за дейностите на читалищата за настоящата година е повишена с около 10 процента. През миналата, 2018 година тя е била 242 875 лв, а за 2019 година тя е 275 210 лв.

Съветникът от ДПС, Сайди Чолак, зададе въпрос на който не можа да получи категоричен отговор както от колегите си, така и юрист-консултът на общината, Марияна Остаилилева.

Председателят на Общински съвет Гоце Делчев, Ангел Гераксиев предложи, съветът да направи запитване към министъра на културата и в един по-късен етап съветниците да вземат законосъобразно решение при възникване на подобен казус.

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ