Свържете се с нас

Политика

За кривогледата югозападна журналистика!

Публикувано

на

Така гледа окото на местната журналистика. Види се!

Недоебана работа, уважаеми читатели, и не ИЗВИНЯВАЙТЕ за израза. Как по друг начин с чисто сърце да се обясни лудото поведение на шепа дами в местната журналистика в плен на менопаузата, с претенции за „секс бомби“, но изхвърлени от борда и в личния си живот, и в професията. Тази седмица медийното пространство на югозападна България стана пряк свидетел на калната кампания на една жена и нейните съучастнички, в името на това, „че сме некадърни, но искаме да сме в играта“.

Доказуемо, неотменено и нагло местната журналистка от Дупница – Лидка Бандитка, се впрегна да петни името на водача на листата на партия ГЕРБ за евро вота – МАРИЯ ГАБРИЕЛ И МЕСТНИ бизнесмени, щото – забележете – никой вече не й плаща. Същата зарила със смс-и и съобщения по вайбър обектите на своята кална кампания, на които им „дала срок“ да си платят, иначе щяла „да им срине бизнеса и политическата кариера“. Сефте за югозападната преса от Красо Евлогиев до ден днешен. Странното в случая е, че в калната кампания се включиха и така наречените „стожери на морала“. В медията, свързана с най-големия „апартамент гейт“ в историята на България, именно Дончо и бившият главен архитект на Благоевград, излязоха със статия, идентична с тази на дупнишката Лидка Бандитка. Нещо повече – и те предявиха претенции за парички. Наш човек се свърза с главния редактор и фиктивен собстевник на въпросната регионална медия, известна с това, че не е много известна – Весела Сукалинска, която каза: „Щом тези не рекламират при нас, ще ги плюем“. Призна си, че ни „уважава“, но това е… Нямаше да реагираме на поредния пасквил, ако обаче нещата не минават в краен патологичен вариант, уважаеми читатели. Нека се знае, че въпросната статия е публикувана в безумния авторетен сайт РИКОШЕТ ЕУ, ЦИТИРАНА ОТ Сукалинска, която пред наш човек призна, че е публикулала лично статията и ще понесе своята отговорност. Вина носи и този, който я е писал, но и този, който я е разпространил. Но за това си има институции. Но, зебележете, в манията си да оплюят някого Лидка и Весела вменяват вина на човек от Благоевград затова, че бил приятел с друг човек, който пък дал апартамент на трети човек на ниска цена? И за това ли вече ще се съди в България? И това ли е престъпление? Весела, по твоите олигорфренски закони, тогава Дончо, който няма нищо общо с твоя сайт, само дето е скрит собственик, и главният архикект на Благоевград трябва да са в концлагер. Колко зелени площи застрои Дончо, колко апартамента има главният архитект от Дончо? Защо Весела не пише за това и като цяло гледа доста кривогледо на скандалите с апартаменти и на морала? НАЙ-ГОЛЕМИЯТ АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ Е В БЛАГОЕВГРАД И НИЕ ОТ ТОП ПРЕСА СЕ ЗАЕМАМЕ ДА ГО ДОКАЖЕМ ЛИЧНО НА ГОСПОДИН СОТИР ЦАЦАРОВ!

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

Изображението е арт колаж с автор : ИВОМИР

коментара

Интервюта

Адвокат Албина Анева – Томова: Бих подкрепила всяко ново формирование на млади хора, които имат ясна визия!

Публикувано

на

Срещаме се с г-жа Албина Анева, за да я попитаме дали е вярно, че се връща в политиката.

– Не съвсем. Моето връщане в политиката е свързано с това да приключа досегашните си участия в политически формации. Оказа се, че не съм освободена от политическа партия „Движение 21“. Още през февруари 2017 година аз напуснах редиците на „Движение 21“. Депозирах си заявление с входящ номер и получих даже и удостоверение от лидерът на партията, затова че съгласно устава на партията съм освободена от „Движение 21“. Относно завръщането ми в политиката, аз трябва да съм коректна и най-малко да не фигурирам в никаква политическа партия. Съвсем случайно разбрах тази година/две години след като напуснах „Движение 21“/, че в регистъра на политическите партии в Софийски градски съд аз все още фигурирам като член на националното ръководство на „Движение 21“. Тоест не съм заличена от там.

Чия е грешката?

– Аз съм си подала заявлението. Имам документ, че съм освободена от там. Но към настоящият момент все още фигурирам в регистъра на политическите партии в „Движение 21“. За да ме заличи от там Софийски градски съд, трябва да бъде депозирано заявление от страна на политическата партия, затова че аз вече не съм член на това ръководство и изобщо не съм член на партията. Тъй като разбрах, че все още не съм заличена, това ме принуди да депозирам молба в Софийски градски съд. По силата на която да бъда заличена. Тъй като членството ми в „Движение 21“ е прекратено преди повече от две години. Очаквам през месец май да бъде насрочено открито съдебно заседание в Софийски градски съд по моя молба, за да бъде заличена от тази партия. Фактически дори и да имам желание, докато не бъда заличена, не мога да участвам в никоя формация…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

 

коментара

Продължете с четенето

Политика

ПП“ВЪЗРАЖДАНЕ“ – СРЕЩА НА КОСТАДИН КОСТАДИНОВ С ГРАЖДАНИ

Публикувано

на

На 02.05.2019г. от 17.00 часа в гр. Гоце Делчев, в залата на Дома на науката и техниката (НТС), находящ се на адрес : ул.Бяло Море № 12А ще се проведе пресконференция на тема : Политическата и обществена ситуация в страната, както и отворена среща с граждани и лидера на ПП „Възраждане“ Костадин Костадинов, на която Костадин Костадинов ще представи възгледите на ПП „Възраждане“, кандидатите за евродепутати и ще отговори на Вашите въпроси. Заповядайте! Чуйте! Питайте! Само ние можем!

Време ни е за Възраждане!

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

април 2019
П В С Ч П С Н
« мар.    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПОПУЛЯРНИ