Свържете се с нас

Таблоид

ЕВРИКА! Доживяхме Ники Бохемата да се облече като хората на бал на Ротари – Гоце Делчев! Той блесна като вариететен артист!

Публикувано

на

По същия начин се обличаше на официални церемонии клоунът бате Николай!

Без типичната за него демонстрация на окосмение и ризки тип „Всичко по 5 лева“, без куртки на горски работници, на последното мероприятие на Ротари клуб – Гоце Делчев, местният  хотелиер Ники Бохемата най – сетне се появи що годе в приличен вид. Добре облечен, имаме предвид. Длъжни сме да споделим това впечатление и да отчетем този приятен факт. Отразихме и лошият му вкус на подбор на одежди, сега ще отразим и добрия. Браво! Еврика! Доживяхме да го видим що годе добре облечен. На празника 10 години Ротари клуб – Гоце Делчев, състоял се в събота на коплекс „Барото“, собственикът на хотел „Бохема“ – Огняново този път се появи, със светли риза и панталон съчетани със сако и папионка явно взети назаем от някой илюзионист или вариететен артист от близкото минало. „Липсва му един цилиндър на нашия Ники и с чиста съвест може да заработи някой лев, като стане част от програмата. Защо пък да не извади и някой заек от цилиндъра…“ коментирали на шега негови събратя от Ротари – Гоце Делчев след като видяли облеклото му. Да, определено с този вид Ники Бохемата по скоро прилича на човек от програмата, /конферасие на балета от ГДР например/ ,отколкото на V.I.P гост, но все пак прогресът е видим. Смело, напред Ники!

СТАРИТЕ МОДНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА НИКИ БОХЕМАТА МОЖЕТЕ ДА СИ ПРИПОМНИТЕ ТУК 

коментара

Таблоид

Средно училище „Никола Вапцаров“ – Хаджидимово отново с участници във форум на Фондация „Българска памет“

Публикувано

на

Средно училище „Никола Вапцаров“ – Хаджидимово, отново имаше участници във форум на Фондация „Българска памет“. Учениците Милка Воденичарова и Георги Спахиев имаха щастието да се срещнат и разговарят по въпроси, засягащи младите хора, с една вдъхновяваща палитра от водещи експерти в сферата, като д-р Моника Панайотова, Консултативен съвет на Фондация Българска Памет, д-р Бисер Банчев – Главен експертен сътрудник, Комисия по образованието и науката към Народно събрание на Република България, г-жа Виолена Христова – Кариерен консултант в Кариерния център към Централната администрация на Агенция по заетостта и много други.

Те заедно с други техни връстници от една страна имаха възможност да изразят своите мнения и препоръки към вземащите решения, запознавайки ги с проблемите, пред които са изправени, а от друга – да повишат информираността и мотивацията си за понататъшно образователно и кариерно развитие.

В събитието взеха участие представители от Министерство на образованието и науката, Европейската комисия в България, Европейски парламент в България, Министерство на младежта и спорта, Агенция по заетостта и Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Форумът на Фондация Българска Памет „Уменията и професиите на бъдещето – гледната точка на младите за по-добро образование и заетост“, съфинансиран по програма „Еразъм +“, Ключова дейност 3 „Подкрепа за реформиране на политиките“, събра близо 50 младежи от Югозападна България в София.

Участниците във форума бяха селектирани чрез конкурс за есе на тема „Моята мечтана професия на бъдещето“. Всички те са с изразена висока мотивация и интерес по темата.

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Повече от две години се бави ремонтът на пътя за Семково

Публикувано

на

Отсечката от Белица до Семково е в тежко състояние, а заради обилните валежи пред последните дни, положението става все по-сериозно. Лошата инфраструктура е причина туристите да не се връщат в Семково въпреки красивата природа и местните забележителности. Процедурата по избор на изпълнител на ремонтните дейности е приключила преди две години. Ремонтът обаче все още не може да започне заради съдебни процедури, информира БНТ.

Разстоянието от Белица до курорта Семково е 15 км. Пътят на 90% е осеян с дупки.

Ако обжалванията продължат се очаква ремонтът на пътя да започне най-късно в началото на следващата година, допълни кметът.

Кметът Радослав Ревански каза, че ще бъдат подновени указателните табели и маркировката на екопътеките.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ