Свържете се с нас

Скандали

Андон Балтаджиев от Г. Делчев: Тровят кучета в града! Знам кой е! Да ме чака на лична среща!

Публикувано

на

Балтаджиев публикува снимка на отровения си домашен любимец!

Председателят на НПО „Активна съвест“, Андон Балтаджиев излезе от името на представляваната от него неправителствена организация, заради системното тровене на кучета в град Гоце Делчев. „Чрез медиите искам да се обърна до обществеността. Само преди ден, домашното ми куче беше отровено, заедно с него още няколко кучета, бяха изтровени в квартала в който живея. От днес тръгвам на лична битка с човека, който ги трови. Знам го кой е. Да ме чака на лична среща. Чрез дадената ми трибуна от Топ Преса, искам да се обърна към всички с подобни проблеми. Свържете се с мен и сдружението и заедно да потърсим справедливост за убитите животни…“ заяви Балтаджиев пред нашата медия. Проблемът с тровенето на кучета, не е от днес, в Топ Преса валят от месеци подобни сигнали. Последният беше от село Мосомище, домашно куче отровено с парче салам напоено с отровата Каунер в близост до детска площадка. Какво би станало ако отровата попадне в ръцете на някоя дете, питаме ние? Проблемът наистина е сериозен и трябва да се вземат мерки, коментират жители на град Гоце Делчев.

коментара

ВИДЕО

ШОК! Гоце Делчев остава до неизяснено време без курирески,институционални и банкови услуги? ВИДЕО

Публикувано

на

„Утре в град Гоце Делчев моята фирма няма да работи. Няма да има куриерски услуги, защото нямаме интернет. Повечето банки няма да работят, защото няма да има интернет. Кабел Сат Запад е основен доставчик на интернет в региона…“ това заяви пред репортерката на ТВ Запад в социалната мрежа фейсбук, управителят на куриерската фирма Еконт за града и региона Ангел Бучков. По думите му, хората които са разпоредели акцията на ГДБОП срещу кабелния оператор и интернет доставчик Кабел САТ Запад са постъпили „малоумно“. Бучков категорично заяви че ще си търси правата по съдебен път, заради причинения шок без интернет, който се е отразил зле на работата на фирмата му. „Не мога да си обясня, тази акция. Пред офиса на кабелната имаше толкова полиция, сякаш не е офис на кабелен оператор а вътре има бомби, коментира в допълнение Бучков. Като цяло градън наистина е в шок и по всяка вероятност наистина ще осъмне без куриерски, банкови и институционални услуги зависещи от интернет,.

Публикувахте от Тв Запад Гоце Делчев в Четвъртък, 13 юни 2019 г.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

СКАНДАЛНО ВИДЕО! САМО В ТОП ПРЕСА! Бунт пред офиса на Кабелната в Гоце Делчев! Брутално нахлуване в офиса на „Кабел-сат Запад в Гоце Делчев. Проверяващи отнемат техниката

Публикувано

на

Без всякакво предупреждение днес в късния следобед проверяващи от службата за борба с организираната престъпност нахлуха в офиса на местния оператор на „Кабел-Сат Запад“ в Гоце Делчев. Топ Преса съобщи първа! Без предупреждение и без да покажат заповед за обиск прекъснаха кабелите на алармената инсталация и започнаха да демонтират всичката техника на телевизионния оператор. Натоварват я в микробус с надпис „Жандармрия“. Това означава, че дори иу да се върне техниката, минимум седмица населението, абонати на този кабелен оператор остават без телевизия и интернет. Граждани и бизнесмени са възмутени, че остават без комуникации.
ТВ Запад апелират засегнатите абонати да застанат пред буса с който се готвят да отнесат назнайно къде оборудването на кабелния оператоп. Кабелната телевизия призовава абонатите да се съберат пред офиса и да не допуснат буса да изнесе техниката. Вече се събират хора.
Топ Преса публикува необработени кадри от мястото на събитието. Половината и повече град Гоце Делчев и околия са без телевизия и интернет. Това е недопустимо според местните а за собствениците на Кабел САТ Запад това е пълен КРАХ!

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ