Над 1000 сватбари вдигнаха наздравици и поздравиха за сватбеният им ден прекрасните Шукри Гаров и Надие Капсъзова от Плетена

Тесен се оказа огромния ресторант в сатовчанското село Плетена да събере и двете смени сватбари от селото, целият регион, страната и чужбина, които днес почетоха най-важният ден в живота на двамата прекрасни младоженци Шукри Гаров и Надие Капсъзова.

Младата брачна двойка днес сключи граждански брак в родното си село и получи хиляди поздравления и наздравици от многото сватбари и роднини от двата рода. Ритуалчика, Антоанета Бекташева подбра най-точните и най-милите думи с които първа поздрави, даде наставления и благослови младоженците и техните родители.

Младото семейство Шукри и Надие Гарови бяха отрупани освен с най-топли пожелания, то и с много подаръци, а кръшните и дълги хора се виеха през целият ден, както в ресторанта, така и на големият площад в Плетена.

Булката и младоженеца посрещнаха и вдигнаха наздравици и с колегите си, от местен шивашки цех, където работи красивата булка Надие и от фирмата за добив и превоз на дървесина в която работи главата на новото семейство от Плетена Шукри Гаров.

Сватбеният ден  на най-новото семейство на Плетена бе уважено и поздравено и от представители на община Сатовча.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене