Първа СНИМКА на самоубилия се младеж! Приятели открили мъртъв 24-г. Петър!

Трагедия потресе вчера разложкото село Елешница. 24- годишният Петър Г. Аршинков се е прострелял в главата с ловна пушка и е издъхнал на място. Инцидентът е станал минути след 15 часа.  Все още не е ясно дали става въпрос за инцидент, или за самоубийство. Трагедията разтърси цялото село. Хората споделят, че Петър Аршинков е много добро и работливо момче и не вярват, че е посегнал на живота си.

Трупът на младия мъж е открит от най-близките му приятели, които отишли да го търсят в дома му, след като той продължително време не отговарял на телефонните им обаждания, а имали уговорка за среща. Според запознати те дори чули и самия изстрел и веднага влезли в къщата и намерили приятеля си на земята. Незабавно подали сигнал и на място е изпратен екип на ЦСМП – Разлог, но медиците само констатирали смъртта.   Младежите са в шок, тъй като не са очаквали да се натъкнат на жестоката гледка. В силен шок са и родителите на момчето. Двамата са били на работа, когато им съобщили черната вест за смъртта на единственото им дете. Майката работи в мандра в Елешница, а бащата е шофьор към хотел в Разлог.

Сутринта във вчерашния ден Петър е бил с приятели на кафе, бил е весел и не е давал никакви  признаци за притеснение или наличие на депресивни състояния.

Петър Аршинков последно е работил в сферата на туризма – в хотел в Банско. Преди това е работил към интернет доставчик. Бил е ловец в местната ловна дружинка, която е към ЛРД – Разлог. Ловната пушка, с която се е прострелял, най-вероятно е законно притежавана. Официална информация за това, както и за самата трагедия  все още няма. Следствена група е направила оглед вчера на място. Домът на семейство Аршинкови е бил отцепен от полиция, докато текат следствените действия./struma.bg/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене