Търг за терени за кафе- аператив и павилиони за плодове и зеленчуци

павилиони

Публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на 4 общински терени и едно помещение е обявен със заповед на кмета на Община Кюстендил. Той ще се проведе на 23.01.2014 г., от 10,00 ч. в залата на ІІ-ри етаж в сградата на Община Кюстендил.
Предлагат се помещение – павилион в гр. Кюстендил, на ул. „Пиянец“, за магазин за хранителни стоки, с 40,00 кв. м. търговска площ и 32,00 кв. м. складова площ, с начална тръжна цена 5,10 лв. на кв. м. без ДДС за площ на месец.
Търгът е и за два терена за поставяне на преместваеми съоръжения за продажба на плодове и зеленчуци, в кв. „Запад“ и кв. „Бузлуджа“, с начална тръжна цена от 3,00 лева на кв. м. без ДДС на месец.
Третият терен е на ул. „Ефрем Каранов“ и ул.“Земен“, с 46,26 кв. м. площ, за разполагане на преместваемо съоръжение за кафе аператив, с начална тръжна цена 3,00 лева на кв. м. без ДДС на месец.
Община Кюстендил предлага и терен в кв. „Запад“, от 33,30 кв. м. площ за разполагане на преместваемо съоръжение за кафе аператив, с начална тръжна цена 3,00 лева на кв. м.без ДДС на месец.
Цената за складова и помощна площ за помещенията е 35% от цената за търговска площ и върху същите се начислява 20% ДДС. Депозитът за участие в търга е 10% от началната тръжна цена.

dariknews/Кюстендил

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене