СУПЕР СВЕТСКО! Тежка сватба! Емил и Инес се върнаха от Германия и вдигнаха сватба с над 1000 гости в Крибул

В истинска зимна приказка се превърна сватбеният ден на Емил Емилов и Инес Садък от сатовчанското село Крибул. Те се врекоха във вечна вярност на сватбено тържество с над 1000 гости в един от най-снежните дни от началото на тази година.

Младоженците, техните родители и гостите и грам не се изплашиха от обилния снеговалеж и извиха кръшни хора на площада в Крибул. След това празникът продължи на две смени в местния ресторант, където през целия ден младоженците получаваха поздравления от близки, приятели и роднини.

Преди същинското начало на купона се оказа, че по-голямата част от парите в семейството ще се съхраняват от булката, а младоженецът трябва да ги носи.

Емил и Инес се върнаха за сватбата от гурбет в Германия, където младият мъж работи от няколко години. От Англия пък пристигнаха кумовете Венихар и Сибел Садък. От островната държава долетяха и едни от най-добрите приятели на младоженците.

Най-активни на дансинга и в хората бяха гостите от Петрич. Близки и приятели на семействата на Емил и Инес пък пристигнаха от София, Благоевград, Пловдив, Сърница… За доброто настроение на празнуващите се погрижиха народната певица Боряна Карпузова и един от най-добрите оркестри в района на Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене