Без категория

67,54% от протоколите в Пиринско сочат: ГЕРБ 31.59%, КБ 17.64%, ББЦ 17.47%

101945-eu-rezultati-blagoevgrad

Партията на Бареков постигна изключително силен резултат в област Благоевград и е само на няколко стотни зад Коалиция за България

Около 9:00 часа тази сутрин бяха предадени и последните чували с бюлетини в РИК Благоевград. Последните секции, които предадоха вота на жителите бяха от Хаджидимово и Петрич.

Към момента в ЦИК са обработени 67.537% от протоколите от Благоевградска област. ГЕРБ отново постига много силен резултат в областния център на Пиринско. На базата на обработените протоколи партията на Бойко Борисов получава за момента 31.59% от вота на избирателите.

Втори са Коалиция за България с 17.64%.

Много силен резултат в област Благоевград постигна коалицията на България без цензура, ВМРО, ЗНС и Гергьовден. За момента те са на трета позиция, на стотни зад левицата – 17.47%.

Движение за права и свободи е четвъртата политическа сила в Пиринско след вчерашния вот. ДПС е получило подкрепата на 15.66% от вота на избирателите в областта.

Останалите партии и коалиции са със значително по скромни постижения в Благоевградска област. Реформаторския блок – 4.60%, АБВ – 3.22%, ПП „Атака“ е с изключително нисък резултат от 2.27%, НФСБ получава 2.09% от подкрепата на избирателите в Пиринско.

Всички други регистрирани за участието на Изборите за Европарламент са получили под 1% подкрепа от Избирателите в Благоевградска област.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене