Без категория

Общинският съвет в Гоце Делчев заседава извънредно този четвртък

Общински съвет

Ново обсъждане и гласуване ще проведат общинските съветници от Гоце Делчев на върнатото от областния управител Муса Палев решение за отдаване под наем на общински имот за Медицински център на насрочената за 22 май, четвъртък, извънредна сесия.

Областният управител е върнал двете решения под № 353 и 354 от Протокол №32 от 10.04.2014 година заради объркана процедура в гласуването. „Грешката е нищожна, но трябва да се поправи, нарушението ни е, че вместо на подпис, ние сме гласували явно тези две решения“, обясниха общински съветници, които споделиха, че става въпрос единствено за нередност в процедурата по гласуване.

В дневния ред на предстоящото общинско заседание кметът Владимир Москов ще представи доклад за изпълнение на Наредба №1 за осигуряване на обществения ред, поддържането на чистотата, опазване на околната среда и защита на имуществото на територията на община Гоце Делчев.

Кметът Владимир Москов ще направи и отчет за осъществения контрол по въпросната наредба, като ще предостави и информация за обществения ред и оперативната обстановка на територията на общината за периода 30.04.2013 – 30.04.  2014 г.

Едногодишната си дейност пред Общинския съвет ще отчете в четвъртък и Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните. По дневния ред на извънредното заседание на местния парламент в Гоце Делчев заседават и общинските комисии. Според закона заседанията са открити за граждани.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене