Истинска трагедия! 23-годишен мъж от Югозапада загина премазан от камион, докато сменява гума на пътя

 Нелепа трагедия разтърси разложкото село Горно Драглище вчера.

Около 19.10ч. в с. Търън, общ. Смолян на път ІІ 86 км. 115+700 /Смолян-Търън-Рудозем/ лек автомобил марка „Форд Транзит“ с пловдивска регистрация, собственост на частна фирма от с. Марково, общ. Родопи, обл.Пловдив, управляван от 53-годишен мъж от с.Марково, обл.Пловдив, спира на пътното платно, за да смени спукана гума. От автомобила излизат водачът и 23-годишен пътник от с. Горно Драглище, общ. Разлог, за да изкарат резервна гума.

В спрелия автомобил се удря товарен автомобил марка „Мазда 121“, собственост и управляван от 46-годишен мъж от с. Търън, общ. Смолян. Причините за пътно транспортното произшествие са в процес на изясняване. В следствие на удара 23-годишният мъж е получил тежки травми – ампутиран десен крак и ампутирана дясна ръка и по късно почива., съобщава Смолян днес.

Другия пътник в микробуса – 27-годишен мъж от гр. Пловдив е с луксация на дясно рамо и скъсани мускулни връзки, настанен е в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД гр. Смолян, без опастност за живота. Водачът на товарния автомобил „Мазда 121“ е с порезна рана в областта на главата, прегледан и освободен за домашно лечение. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ Смолян. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. Работата по случая продължава.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене