Мажоретки и Чебурашки от Гоцеделчевско се представиха пред благоевградска публика

Мажоретките от Първо ОУ в Гоце Делчев, Чебурашките на Люба Шопова от Хаджидимово и училищни самодейци от Гоцеделчевско се представиха отлично в информационния ден по проект „ Твоят час“ в Благоевград.

Десетки фолклорни училищни групи от целия Гоцеделчевски регион вчера се представиха отлично на организирания от Министелството на образованието и науката и Регионалния инспекторат в Благоевград информационен ден на дейностите по проект „Твоят час“.

Поредна година много училища от региона работят по този проект и развиват полезни дейности за подрастващите.

Представителна и много аплодирана бе вчера на открито в Благоевград група „Големи мажоретки“ по проект „Твоят час“ от Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в Гоце Делчев и прекрасните момичета от групата „Чебурашка“ от Хаджидимово, ръководена от дългогодишния хореограф Люба Шопова.

Васка Благоева и Зорница Попова от „Чебурашка“ станаха фаворитките на публиката, която ги аплодира дълго. Те бяха харесани и от началника на Регионалния инспекторат – Ивайло Златанов, който лично ги поздрави за прекрасните изпълнения и таланта им.

Прекрасното изпълнение на учениците от СУ ,,Христо Смирненски“ от сатовчанското село Кочан, също впечатлиха с таланта си организаторите и наблюдателите.

 

 

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене