Любимец на неврокопските фенове с нов договор

Дебютиралият в ММА Даниел Златков, който се би в Spartacus Fighting Championship/SFC 6 в зала „Арена Армеец“ и победи телевизионния водещ Атанас Михайлов, изненадващо се завърна във футбола

Бившият национал на България беше обявил, че не иска да играе повече футбол, след като участва в Биг Брадър, но днес подписва официално договор с „Локомотив“(София)

Столичани са на трето място във Втора лига, но амбициите са да се завърна в елита още през лятото. Собственикът на „железничарите“ Иван Василев е убедил Златков да се върне към футбола, след като се беше фокусирал върху това да прави кариера в ММА. Днес БГ Роналдо постигна договорка с боса на Локомотив като подписва за година и половина, след което ще направи първа тренировка с „червено-черните“ на клубния стадион. 28-годишният защитник игра за последно на трети юли за беларуския „Шахтьор“(Солигорск), за който записа три мача и едно попадение, преди да си прекрати договора.

Той е юноша на „Пирин“(Благоевград), играл е в кариерата си за „Пирин“(Гоце Делчев), „Миньор“(Перник), „Славия“, „Ботев“(Пловдив), „Черно море“, „Болуспор“(Турция) и „Шахтьор“(Солигорск).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене