Да се обесят пишещите срещу нея журналисти на площада в Гоце Делчев разреши Николина Чакърдъкова!

nikolina_koncert

„Разрешавам да се обесят всички онези местни журналистчета на високия бор на площада, които утре ще пишат, че на концерта ми нямало много хора”,  съобщи на почитателите си Николина Чакърдъкова на шумно рекламирания й концерт в град Гоце Делчев.

Куне, Кунеее…, ако не го бяхме чули с ушите си – нямаше да повярваме!!!  Ами как бе скъпа, „Да съхраним българското“, като призоваваш да се избесят българи, само заради това, че са ти политически или не знам ти там какви опоненти!!!???  Та това е нечувана до сега от нас демагогия! И сигурно щеше малко да позабравим за казаното от теб поне през време на концерта, защото сме почитатели на твоето изкуство,  ако ти не продължи с простотиите си! Да. Колкото и да те уважаваме като певица, ти изказа още няколко поредни простотии, от които също бяхме, меко казано, „сащисани“. Та едната беше призивът ти, отправен с нескрита злоба към твоите съграждани, които са абонати на Кабелсат Запад,  да прекъснат абонамента си, само заради това, че там не се излъчва твоята (вашата) Фолклор ТВ!!! Ами мило Куне, та това е проблем между двама бизнесмени! Някой си предлага продукт на друг, който трябва да му го пласира. Но този друг преценява, че предлаганият  продукт за него не представлява интерес. Да си чувала нещо за пазарна икономика? Ама то ляво ориентираните все още бълнуват за централизирана икономика, разбира се, само когато това ги устройва. Или ти по-добре знаеш за личните потребности и предпочитания на гражданите, та се вживяваш като съветничка на обществеността. Оплака се и от това, че някой в родния ти град е окрал 200 афиши за концерта ти. Даде да се разбере, че това е дело на обидените „бесепари“. Да, и ние чухме такова нещо – че за една нощ всичките плакати, разлепени по града, били разкъсани. Ако е имало 200 афиши разкъсани, защо никой в града не е видял поне един разкъсан афиш по улиците. Поне това, което сме чули е, че това било видяно и разбрано и публикувано единствено в местното вестниче Хроника на твоята приятелка Марга Енчева, за която всички знаем, че „обърна резбата от БСП към АБВ“. Просто, публикацията излязла преди още афишите да са били доставени от печатницата в града.

Другата простотия, която чухме от теб бе: Няма да се дам и на Мадона! Хубаво е човек да си има самочувствие, но когато е без мяра, звучи много грозно, повярвай ни! Да си чула например Мадона да е пяла някога на плейбек? И дали знаеш на твоята възраст колко албуми е продала тя, а твоите – колко са? С тази си изцепка още по време на концерта ти стана обект на ирония от страна на местните зевзеци, които те обявиха за новата звезда „Кунадона“.

И как да ти повярваме бе, Куне!? През цялото време ти се опитваше да ни увериш нас, твоите почитатели, че в турнето ти „Да спасим българското“ НЯМА НИЩО ПОЛИТИЧЕСКО И ПАРТИЙНО!!! Е, това бе върхът на демагогията. Ако нямаше политика, защо тогава „ориентира“ неврокопчани, като им „разкри“, че АБВ е алтернатива за България? И защо си помисли, че всички ще сме много натъжени за това, че другарят ти Първанов не можал да дойде на концерта в Гоце Дечев и ни „тапаняса“ на сцената Ивайло Калфин? Чудехме се къде сме – на концерт на любимата ни певица или на предизборна кампания на АБВ? Ти нас за малоумни ли ни имаш?!

И един съвет – Друг път не занимавай на концертите си хората със здравословните си и други проблеми. Силните жени не правят така! И Мадона не го прави…

Иначе, за да сме откровени до край, концертът ти в техническо отношение и като зрелищно шоу с авангардни технологии, бе ненадминат. Но, само това…

 ЕКИП  ТОП ПРЕСА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене