2018 – година на Земното Куче

Китайската Нова година, годината на Земното Куче, започва на 16 февруари 2018 година

През 2018 всички представители на зодиака трябва да са малко по-толерантни, да проявяват съчувствие и да не бързат да съдят останалите. Избягването на конфликти е желателно, за да може човек да запази вътрешния си мир и баланс.

Какво е значението на елемента Земя?
Както вероятно знаете, всяка година е белязана освен от определен зодиакален знак, и от даден елемент. През 2018 този елемент е Земя в нейната Ян форма. Това означава, че годината се очаква да е изпълнена с някои притеснения за сигурността в най-общия й смисъл. Годината на Земното Куче е подходяща за преосмисляне на ценностите, на заличаване на нетолерантността.

Какво е Кучето като зодиакален знак от китайския хороскоп?
Родените под знака на Кучето в Китайския зодиак са честни. На тях винаги може да се разчита. Те са внимателни към чувствата на останалите. Учтиви са и това личи във всяка една секунда, в която разговаряте с тях. Често подреждат (дори неволно) хората в живота си по важност. Този, който е най-ценен за тях, може да разчита винаги на безрезервната им подкрепа.

Родените под знака на кучето са тихи. Не са много добри в общуването и трудно изразяват гледната си точка. Предпочитат да живеят тихо и спокойно. За тях семейството е сред най-важните неща в живота.

Голям недостатък на родените в Годината на Кучето е, че понякога се оставят да бъдат наранявани и често околните ги предават и се възползват от тяхната отзивчивост и готовност за съдействие.

Родените под знака на Кучето често изпитват съмнения. Тогава се проявяват най-лошите им черти. Те имат силна нетърпимост към критика и не обичат някой да им повтаря колко големи песимисти са. В периоди на съмнения, трябва да сте внимателни как разговаряте с представителите на тази зодия, защото лесно са засягат и бързо избухват.

Щастливи числа: 3,4, 9
Щастливи цветове: зелено, червено, лилаво
Щастливи цветя: роза и орхидея
Щастливи посоки: изток, юг и североизток
Щастливи дни: 7 и 28 от всеки китайски лунарен месец
Числа, които носят нещастие: 1,6 и 7
Цветове, които носят нещастие: синьо, бяло, златно
Посоки, които носят нещастие: югоизток
Дни, които носят нещастие: 5 и 8 от всеки китайски лунарен месец

Какво ни очаква в Годината на Земното Куче
Годината на Земното Куче е идеална за започване и осъществяване на някаква голяма промяна в живота. В същото време обаче тя е емоционално натоварена. Възможно е човек да се чувства самотен, нещастен и неудовлетворен за кратки периоди от време.

Изпълнението на планове и задачи обаче няма да минава гладко. Много възможно е всяко начинание да е изпълнено с малко или много проблеми, препятствия и спънки.

Родените под елементите Вода и Дърво ще бъдат по-чувствителни в тази година на Земното Куче.

Ако обаче сте родени под елемента Земя, тези проблеми като че ли ще ви подминат и ще пожънете много успехи.

В Годината на Земното Куче семейството ще играе много важна роля в живота на всеки зодиакален знак. Именно близките ще са онези, които да помогнат по един или друг начин за осъществяването на различни планове.

/rozali.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене