ФК Неврокоп закрива годината с участие в два силни турнира

ФК „Неврокоп“  прие поканата на община Петрич и ще участва в два турнира, които ще се проведат в края на тази седмица в спортната зала на град Петрич

В петък родените през 2006 година състезатели на клуба играят с връстниците си от „Вихрен“-(Сандански), „Пирин“(Благоевград), „Спорт-Вилаж“(Сандански) и домакините от „Беласица“.

Само два дни по-късно – на 17.12.2017г (неделя) момчетата от набор 2008 ще мерят сили със силни отбори от областта. Неврокопчани попаднаха в група с децата на „Пирин“(Благоевград), „Вихрен“(Сандански) и „Малки шампиони“(Симитли). Едно от първите две места в групата ще даде възможност за продължаване надпреварата срещу призьорите от другия поток.

И за двата турнира домакините са подсигурили голям награден фонд, който ще бъде разпределен между участниците.

Сериозно рамо за участието на децата от школата на ФК Неврокоп ще ударят родителите. На тях ще се разчита за превоза до град Петрич, ръководството на ФК „Неврокоп“ ще прибегне до услугите на част от родителите на децата от школата. „Наложи се да прибягваме до помощта на родители, защото в края на годината разчетите ни за разходите се различават от очакваното. Все още очакваме забавените плащания по субсидията, отредена от общината, на която разчитахме в края на 2017. Вярвам, че общината няма да отнеме положителните емоции на децата и наградата за положения труд в учебно-тренировъчния процес с неучастието в следващи състезания,“ коментира главният треньор в школата на ФК Неврокоп Андон Калайджиев.

Краят на спортно-състезателната 2017 година ще се отбележи  идния понеделник –  18. декември с коледно тържество, на което ще бъдат раздадени новите календари и ще се посети прожекция в кино „Парадисо“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене