Пирин излиза за точка срещу Лудогорец днес в Благоевград

Пирин Благоевград приема шампиона Лудогорец днес от 17:30 часа в последния мач от 20-ия кръг в Първа лига.
Старши-треньорът на „орлетата“ Милен Радуканов съобщи, че има сериозни кадрови проблеми преди двубоя с разградчани.
„Имаме наказан – Аймен Суда, както и двама сигурни пропускащи заради контузии – Анти Рения и Александър Башлиев. Сложно е положението и с още трима – четирима състезатели. Може да заложим и на някои от младите играчи. Почти сигурно групата няма да е от 18 играчи“, обясни тежкото положение старши-треньорът.
„Амбицирани сме да играем срещу най-силния отбор в България за последните години. Ще покажем каквото можем и ако сме способни да измъкнем точки“, каза още Радуканов.

От другата страна двубоят е много важен за Лудогорец, които ще се стремят да победят и да си върнат лидерската позиция, която в момента заема ЦСКА-София с 2 точки аванс. За водения от Димитър Димитров – Херо тим срещата е и генерална репетиция преди сблъсъка с тима от „Българска армия“ от 1/4-финалите за Купата на България в четвъртък.
За разградчани е важно да зимуват на върха, тъй като грешна стъпка в Благоевград ще подейства много стимулиращо на хората на Стамен Белчев в двубоя в четвъртък.
С оглед предстоящия важен мач се очаква Херо да остави на скамейката някои от асовете като Марселиньо, Анисе, Сисиньо, Мисиджан и Моци, за да запази силите им.

/e-79

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене