Адвокат Анна Бистричка преизбрана за областен координатор на ДБГ в Пиринско

Адвокат Анна Бистричка бе преизбрана за областен координатор на Движение „България на гражданите” в Пиринско. Тя беше единствената номинирана за поста и получи пълната подкрепа от делегатите на провелото се вчера областно събрание, на което присъства новоизбраният председател на ДБГ Димитър Делчев след подадената оставка на Меглена Кунева.

Анна Бистричка беше избрана за областен лидер през 2014 г. и участва в целия кръг от избори на обединените в Реформаторския блок десни партии – европейски, парламентарни, местни. По време на втория кабинет на Борисов беше назначена за зам. областен управител на Благоевградска област от квотата на Реформаторския блок.

„ДБГ започва активна подготовка за местните избори, като ще разчита на ново обединение на десните партии, защото по места никога не е спрял диалогът между нас. Резултатите от разцеплението са налице – липса на парламентарно представителство на десницата и колкото по-бързо се обединим, толкова по-добре за демократичното развитие на страната. Заедно постигнахме добри резултати на предишните избори, имаме общински съветници и кмет в община Струмяни. Надявам се разумът да надделее и съм убедена, че демократичната общност ще се обедини”, заяви Анна Бистричка.

/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене