38 нови работни места, разкри гоцеделчевската фирма „Билта ЕАД“ по проект за безработни лица

Тридесет и осем нови работни места разкри гоцеделчевска фирма по спечеления проект „Ново начало на безработни и неактивни лица в „Билта ЕАД“, приоритетна ос 1: Подобряване достъпът на заетост и качество на работни места, процедура, „ново работно място 2015“. Общата стойност на проекта е 389 132 лв от които, 58 370 лв са съфинансирани от държавния бюджет. „Реално, ние инвестирахме около четири пъти по-голяма сума от общата стойност на проекта в обектите и дейностите, свързани с туризма, каза управителят на Билта ЕАД, Иван Биларев по време на заключителна пресконференция по проекта, която се проведе пред местната общественост в хотел Uva Nestum Wine & SPA. „Благодарение на перфектно изработеният от нашия екип проект, из между повече от 700 фирми-кандидати, нашият проект бе класиран на шесто място“, съобщи г-н Биларев.
За успешно приключилият и важен за региона проект, фирма „Билта ЕАД“ , получи благодарности и признание от завеждащият Бюрото по труда в Гоце Делчев, Марияна Стругова.
Благодарност и признание за възможността за обучението, квалификацията и реализацията на пазара на труда изказаха участници в проекта, а общественици, журналисти и бизнесмени отправиха въпроси свързани с възможностите за надграждането на проекта и бъдещо съвместно кандидатстване с други, по-малки фирми…
„Основна цел на нашата дейност е популяризиране на Гоце Делчев и региона като целогодишна туристическа дестинация. Продължаваме да инвестираме в обучението на служителите и вярваме, че професионалното обслужване и богатството на туристически забележителности ще превърнат района в търсено и предпочитано място за туристите от страната и чужбина”, каза в заключение, г-н Биларев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене