Петрич изтръпна! Този таксиметров шофьор хвърли в ужас цял град

Таксиметров шофьор от Петрич седна надрусан зад волана, но беше спипан от полицаите. При рутинна проверка около 01.00 часа на ул. „Връх Бузлуджа“ Костадин Стоев, който управлявал такси „Фолксваген“, е спрян и с техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотични вещества. Таксиметровият шофьор е задържан със заповед до 24 часа.

На 25.11.2017 г. около 22:45 часа на ул. „Рокфелер“ в гр. Петрич е спрян за проверка лек автомобил „Тойота“, управляван от Иван Ангелов /23 г./ от гр. Петрич. С техническо средство е установено, че същият е шофирал след употреба на наркотични вещества. На следващия ден около 06:25 часа на ул. „Рокфелер“ е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес“, управляван от Георги Д. /20 г./ от с. Беласица. С техническо средство е установено, че мъжът шофира след употреба на наркотични вещества. При извършен личен обиск на лицето у него е намерена и иззета около 0,5 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис. Задържан е с полицейска заповед до 24 часа.

Заловеният след употреба на наркотици таксиметров шофьор е бил предупреждаван от шефа му да спре, но той така и не се съобразил с ултиматума. От вчера е дисциплинарно уволнен.
От полицията съобщиха, че останалите двама нарушители са деца на бизнесмени. На единия баща му е в бизнеса със строителни материали, а на другото момче семейството има шивашки цех и е едно от известните в Подгорието.

ВЕНКО СТЕФАНОВ/struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене