Родителите на Кристиян Гусийски: Борбата продължава!

Помните ли малкия Кристиян Гусийски, който е с диагноза детска церебрална парализа (ДЦП). Родителите на Кристиян посетиха офиса на Топ Преса в Благоевград юли 2016 г. Когато в интервю за медията ни те обвиниха д-р Терзийски, за състоянието на Кристиян. Топ Преса припомня:

Може ли да се каже, че това е лекарска грешка?

– Със сигурност, за мен това е лекарска грешка.

Кой лекар обвинявате тогава…

– Обвиняваме наблюдаващият бременността гинеколог, д-р Терзийски…

Терзийски, как Терзийски уж го водят за най-добрия лекар !?

– Водят го, ама обаче при нас се получи така. Бяхме на два пъти на 4Д, фетална морфология в петият и в седмия месец и всичко си беше наред. Казаха, че върви голямо детето…

Тези дни малкия Кристиян Гусийски, отпразнува рожденият си ден. Ето какво сподели майка му Петя:

– Днес е един прекрасен ден! На тази дата се появи един ангел на земята, едно съкровище! Нашият син Криси днес има рожден ден! Няма по-добро, по-борбено, по-силно и по-обичано същество на земята от Криси! Той премина през какво ли не и пребори какво ли не, той продължава и ще продължава да върви само напред и нагоре! Каквото и да пожелая все ще е мъничко за нашия юнак! Пожелаваме си да бъдем винаги заедно, да бъдем опора едни на други да бъдем по-силни за едно по-добро бъдеще да се обичаме и помагаме за нашето утре и за нашето дете, защото той е нашата гордост и един ден той ще бъде като всички нас! Обичаме го и вярваме в чудеса в най-скоро време и нашето чудо ще стане!

Всеки може да помогне на Криси да продължи лечението си в Китай, като изпрати СМС с текст
DMS KRISI на номер 17 777
или
Дарителска сметка в ДСК :

BG93STSA93000023160852 – В Лева
BG17STSA93000023160959 – В Евро

BIC : STSABGSF

Титуляр : Кристиян Малинов Гусийски

PayPal: help_krisko@abv.bg

www.dmsbg.com

Цел 

Набиране на 60 000 лв. за едногодишно лечение.

Резултати

Средствата, необходими за лечение на Кристиян през 2017 год. са набрани. Кампанията продължава за набиране на 60 000 лв. за четвърти и пети курс терапия през 2018 год. Към август 2017 год. в дарителската сметка на Кристиян има 16 800 лв. Необходими са още 43 200 лв. за терапия през 2018 год.

 

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

(24 ноември – 1 декември  2017 г.)

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене