Известен благоевградчанин изригна пред Топ Преса: Хора, бягайте от благоевградската болница… Търсете специалисти в София!

Читател на Топ Преса поиска думата, за да изрази своето възмущение от благоевградските лекари. За момента господинът предпочете да остане анонимен, защото е популярно лице в Благоевград и ние уважихме това негово желание. Обеща, че когато с дъщеря му всичко е наред ще съобщи имената на лекарите и болницата, в която работят те.

Здравейте г-н Байрактарски,

Потърсих вас и Топ Преса, защото вие сте най-голямата и сериозна медия, а аз искам това което ще споделя да стигне до максимално повече хора… В края на месец май при връчване на дипломите, дъщеря ми при спортна игра пострада. Като първоначалната информация беше, че е откъснала капачка на десен крак. Болките, независимо че отшумяха първият месец започнаха още повече, малко по-късно. Държанието на някои лекари беше отвратително. В смисъл такъв, че отказваха да направят пълна проверка на крака, включително и ядреномагнитен резонанс. Странното е, че…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

(17 – 23 ноември 2017 г.)

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене