Страшен престъпник от Гоце Делчев, издирван за убийства във Франция, влезе в Окръжен съд – Благоевград – поиска милост по дело за блудство в града!

Убиец, изнасилвач, крадец и блудник, това е Олег Чиков от Гоце Делчев,който днес влезе окован с белезници в Окръжен съд –Благоевград.,където бе насрочено дело срещу него за блудство с 14- годишно момиче, а после направи опит да се укрие в Гърция. Чиков поиска намаляване на 7 -годишната му присъда, постановена по случая от районния съд в Гоце Делчев. На делото не се яви момичето, обект на блудствени действия, тъй като е бременно, това разказа за struma.com адвокатът на подсъдимия Христина Солачка.
Това принуди съдия П. Пандев да отложи делото за 2.02.2018 г., тъй като през януари,подсъдимият няма да бъде в страната, защото е призован от френските власти.
При арестуването му на границата с Гърция бе установено, че мъжът е издирван от прокуратурата в гр. Шалон Сюр Саон (Франция) за 4 престъпления – убийство, опит за убийство, изнасилване и проникване в жилище. След като убил и изнасилил млада жена, Чиков направил опитал да убие хазяите си-възрастно семейство.
Френските власти са разкрили, че той е извършителят по рядък ДНК алел, намерен в двете жилища, където са извършени престъпленията. След нови анализи е бил установен пълен генетичен профил от кърпичка, намерена в жилището на възрастното семейство. Профилът е бил изпратен на няколко държави и така на.
22 януари т. г. бил получен положителен отговор от българските власти, че този профил принадлежи на Олег Чиков. Тогава той не бил открит на българска територия, но малко след това попаднал в ареста за блудството с детето в Гоце Делчев. При ареста Чиков разказал пред полицията, че е невинен и, че момичето поискало от него пари за лещи, като сама му предложила секс. Той отказал и искал да я заведе при баща и, но семейството вече било уведомило органите на реда и той нямало как да се защити ,затова решил да избяга в Гърция, но бил заловен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене