Възпитаници на ЦЛТРД, децата на „Пиринска китка“ – Благоевград станаха носители на „Гранд при“ в национален конкурс „Пиленце пее“

Възпитаниците на Центъра за творческо развитие на деца в Благоевград, танцьорите от „Пиринска китка“ станаха носители на Голямата награда „Гранд при“ на националния конкурс за фолклорни таланти „Пиленце пее“, който се проведе в Дома на културата „Искър“ в столицата.

Благоевградските деца изправиха всички присъстващи на крака с брилянтните си изпълнения. Уникалната им хореография и блестящата им подготовка изпълниха с възторг всички в дома на културата, които не спряха да аплодират изпълненията им.

Прекрасните деца на Маргарита Братоева, Димана и Боян Боянови за пореден път ни изпълниха с гордост. Видя се, че Благоевград поддържа традицията от години, възпитава в любов към народните танци и музика подрастващите, достойни последователи на световноизвестния ни ансамбъл „Пирин“.

„Дойдохме, видяхме, победихме“, така децата от Пиринска китка се поздравяват с националното признание – Най-добрите.

Поздравления за хореографите, ръководителите, музикантите от Пиринска китка и най-вече за малките и големи танцьори, които за пореден път ни карат да се гордеем. Това е Благоевград!, Това е центърът за работа с деца, това са нашите таланти. Браво!

https://www.facebook.com/fenfolktv/videos/1457284047721869/

В. Иванова/struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене