Представиха книгата на Неда Антонова „Любовта и смъртта на Първия след Бога“ в Кюстендил

В залата на Възрожденското училище в Кюстендил, издателят Румен Леонидов представи пред кюстендилска публика новата книга на Неда Антонова „Любовта и смъртта на Първия след Бога“.

Това е книга, която се чете на един дъх. Това каза София Пейчева – директор на РБ „Емануил Попдимитров“ в стъпителните си думи при откриването на срещата.

Румен Леонидов сподели пред публиката, че е имал удоволствието да бъде първият, който е прочел ръкописа и определи книгата като свята, проникновена и дълбока. „Това е изключително трагично и драматично четиво, което успява да разкове и мъжките сърца“, каза Румен Леонидов.

Неда Антонова сподели пред присъстващите, че за последно е била в Кюстендил преди 30 години, но е очарована отново да бъде в града под Хисарлъка.

Тя определи книгата си като едно голямо приключение на труда. „Левски е човешко същество, което е далече от нас. Той е нещо недостижимо, към което трябва да се стремим“, каза пред присъстващите Неда Антонова.

Гостите във Възрожденското училище, които проявиха интерес към срещата, имаха възможността да получат книгата „Любовта и смъртта на Първия след Бога“ с автограф от авторката.

infomreja

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене