ВХОД СВОБОДЕН ЗА НОЩ НА ТЕАТРИТЕ В СИМИТЛИ

Симитли в трепетно очакване на Европейската нощ на театрите в България. Единственият малък град в България, който се присъединява с удоволствие и голямо очакване към театралната нощ е Симитли.
Развиването на таланта на децата от театралната школа към читалище „Св.Климент Охридски“ в Симитли, довежда още повече хора в салона и връща всички любители на театъра от Симитли в читалището.
Утре, целият ден ще бъде изпълнен с много емоции и нови чувства и мисли у публиката, а представленията ще започнат в 10:00 часа, когато за най- малките зрители от община Симитли ще бъде играно представлението с изненади  ,,Новите дрехи на царя“ .
В 16:00 часа, малките театрали от Симитли, които спечелиха награди на тазгодишния театрален преглед „Талантино“ ще представят „Аладин и вълшебната лампа“  пред публиката в Симитли отново.
17:00 часа ,,Вариации по Чехов“, 18:00 часа публиката ще се наслади на  представяне на книгата на Йонка Илиева ,,Укротена Не Докрай“. Уникалното представление ,,Ромео и Жулиета“ на театрална школа „Ер малък“ ще покаже интересния прочит на режисьора Бранимир Митов на Шекспировата трагедия. 21:00 часа ще бъде времето, когато  смехът ще е на първо място , #НИКИГОВОРИ за Музика е Stand UP Comedy Show, която ще Ви накара да се смеете до сълзи. И всичко това в читалището в Симитли, а входът за всички представления е напълно СВОБОДЕН !!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене