Дъщерята на покойният музикант Крум Николов изригна във Фейсбук по повод вчерашната катастрофа в Г. Делчев : Двете ку..ви ще го отнесат

32541_407346024394_6513231_n„Значи,не ме интересува инцидент или какво! Тая мръсна гадина ще я намери ли някой или ?! Ако някоя я познава,или тя види от някъде коментара ми да знае,че идвам с пълно БОЙНО снаражение!!!!Мръсната кучка ще я намеря и ще си плати!!!! Това ви го обещавам!!!!Абе пяна трезва изобщо не ме интересува!!!!!!!!!!!! И двете гнусни мръсни курви ще го отнесъл ако ще ризата от гърба да ми струва!!!!!!!!!“ Това написа Емилия Николова дъщерята на покойният музикант от град Гоце Делчев – Крум Николов. Думите са срещу двете момичета, които вчера направиха ужасяваща катастрофа в центъра на град Гоце Делчев и отнесоха и смазаха с джипа си колата на покойният и баща пред собственият им дом. Личеше си че дамата не е на себе си и наистина не ни се мили, какво ще предстои ако се срещнат лице в лице Емилия с двете виновнички за катастрофата. 

Междувременно в града усилено се говори, че джипът със софийска регистрация е бил управляван от Лиляна Хаджиева, на около 25 години от село Борово, която живее в Гоце Делчев. С нея пътувала и нейна приятелка, която работела като фризьорка. Спряга се името на Вера Шарланджиева.

Има предположения, че водачката е седнала зад волана след употреба на алкохол.

ИНФОМРЕЖА  научи, че водачката на единия джип отнесла двете паркирани возила. При сблъсъка двата джипа се възпламенили. Уплашена, жената избягала от местопроизшествието. По-късно тя е установена от полицията. Според неофициална информация, тя не е пострадала, имала леко нараняване само на крака. Затова не е потърсила лекарска помощ.

Работата по случая продължава. Засега не е ясна причината за катастрофата, както и това дали водачката е тествана за алкохол. Няма информация и затова дали й е взета кръвна проба.

От пресцентъра на ОД МВР в Благоевград не дават информация за инцидента. Пресаташето Йорданка Шаркова не вдига мобилния си телефон.

СНИМКАТА НА ШАРЛАНДЖИЕВА ДОЛУ :

561627_10200216322490189_1994842735_n

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене