ВИДЕО: Млада жена-шофьор избяга от местопроизшествието след жестока катастрофа в центъра на Гоце Делчев

IMG_4367


На връх разпети петък, тази сутрин около 4 часа, движейки се по булевард „Гоце Делчев“ с жестока скорост, джип марка „Форд Фронтера“ помита паркиралият пред хотел „Егея“ пикап Рено „Канго“. Движейки се посока към паметника на Гоце Делчев, джипът, с изпаднала предница, с жестока скорост се врязва в паркираният джип, собственост на скоро починалият Крум Николов. По първоначално мнение на специалисти, при ударът с втората кола, при станалите деформации, контактни пластини са се допрели при което стартерът на паркираният автомобил се е включил и колата, която била паркирана на първа предавка тръгнала. При ударът, двата автомобила пламнали, а движещата се горяща кола, потеглила посока паметникът. Чупейки няколко от оградните бетонни глобуси на площада, горящият автомобил изкачил и първите стъпала на площадката пред паметника. „Добре, че задните гуми са били облети с течащия бензин, запалили са се и са изгорели достатъчно за да се спре колата на стъпалата. Иначе, като беше на първа скорост сигурно щеше да се забие в черквата“, коментира синът на собственик – Любен.
По неофициална информация, джипът бил управляван от младо момиче от с. Борово придружена от приятелка. Също по неофициална информация, темпераментните девойки били същата нощ в популярната дискотека.
Шофьорката и спътницата й избягали от местопроизшествието. За щастие, няма пострадали от катастрофата. В „Бърза помощ“ Гоце Делчев, няма данни за приети пострадали при автомобилна катастрофа.
Последствията от катастрофата вижте във видеото.

IMG_4381

IMG_4379

IMG_4378

IMG_4377

IMG_4376

IMG_4375

IMG_4372

IMG_4371

IMG_4370

IMG_4369

IMG_4368

IMG_4367

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене