ВЛАСТТА ПОРЪЧА ЕКС КМЕТА НА БЛАГОЕВГРАД КОСТАДИН ПАСКАЛЕВ ЗАРАДИ ТАЙНАТА МУ ЗАИГРАВКА С АБВ И ПЪРВАНОВ!

main_b

ЧЕРВЕНИТЕ „ ИНТРИГАНТИ“ СИ МИСЛЯТ ЧЕ КАТО СЕ ОТРЕКАТ ПУБЛИЧНО ОТ ГОЦЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ ВСИЧКО ЗАДКУЛИСНО. КРИВА ИМ ИЗЛЕЗЕ СМЕТКАТА!

Проблемни поръчки на стойност 1,4 милиона лв. и скандален опит да се налеят в джоба на благоевградския бизнесмен Николай Галчев 750 000 лв. без ДДС лъснаха в доклад на Агенцията за държавна финансова инспекция за работата на Българския туристически съюз, на който бившия благоевградски кмет Костадин Паскалев бе председател близо 10 години. Документът е от 300 страници и по него тече предварителна проверка на МВР – София. Основните точки от доклада на инспекторите ще бъдат огласени на общо събрание на БТС, което ще е първото редовно събрание без участието на Паскалев в него. След като през есента на миналата година той обиден си хвърли оставката като председател на БТС, наложи се в края на 2013 г. извънредно общо събрание да избира нов шеф на съюза. На него Костадин Паскалев дори не отиде, за да обясни мотивите за изненадващата си оставка. Вчера се разбра, че ново общо събрание е свикано за 17 май 2014 г. в Специализираната болница за рехабилитация „Здраве“ – София. Оказва се, че в многобройните нарушения, констатирани от АДФИ в БТС, има замесена благоевградска фирми на мощния строителен предприемач Николай Галчев. Той просперира в Благоевград по време на управлението на К. Паскалев, а след като ГЕРБ спечели властта, изтегли изненадващо бизнеса си в София и от няколко месеца в имотите му в Благоевград почти нищо не му остана да стопанисва – в луксозния му палат се нанесе дъщерята на кмета на Симитли, съдебен изпълнител продава спа центъра на Галчев на площада, офисът му е закрит, аквапаркът се тресе от скандали, заради отказа на предприемача да инвестира в него или да го върне на общината, и на практика от всичките му имоти незасегнат засега е само комплекс „Вароша“.

Какво можем да прочетем между редовете. Истината. А тя е че Паскалев е поръчан и сериозно „ предупреден“ от действащата власт, че тайните му заигравки с АБВ – то на Георги Първанов ще му излязат доста солено.  Вестник ТОП ПРЕСА първи и единствен писа че Паскалев чрез поставените си агенти от бивши ченгета и доларът на гласове Бриндо твърдо играят за гласовете на АБВ въпреки че Паскалев като професионален актьор излезе публично и се отрече от АБВ. Излиза че Станишев нито забравя нито прощава на предателите.  Докладът на държавната финансова инспекция, можеше да бъде потулен кат одесетки други още по скандални доклади. Истината е че нито появаването му е случайно нито е следствие от работа на експерти – професионалисти. Всичко е политическа поръчка за провалът на АБВ на евроизборите в Пиринско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене