Заради дербито „Левски“-ЦСКА отборите на „Септември“(Симитли) и Банско се споразумяха за мач днес от 13.30

Двата тима получиха одобрение на своето желание за промяна на началния час на срещата

Основно желанието бе на тима на домакините, които имат желание да привлекат повече фенове, които да дойдат да гледат срещата. Мачът, който е поверен на елитния арбитър Цанко Миндалов ще бъде без Николай Стоилков в състава на „Септември“. Футболистът е контузен и е извън сметките на старши треньора Спас Стоименов.

„Двата отбора си познаваме играта. Няма да ни е леко срещу гостуващия тим от Банско, който е доскорошен участник във втора лига, и в него играят много добри футболисти. Друга алтернатива, освен победа, пред нас не съществува”, обяви старши треньорът на симитличани Спас Стоименов.

Наставникът на „Банско“ Димитър Крушовски също има своите кадрови проблеми, за които не скри, че съществуват. един от тях е, че във всеки един мач от началото на първенството футболистите създават много голови положения, но малко от тях умеят да реализират. „Ако в мача срещу „Септември“ – Симитли, който, според мен, ще е дербито на кръга, футболистите, на които ще гласувам доверие, играят с по-точен мерник срещу противниковата врата, можем да се поздравим с успех. Отборът на „Септември“ няма нужда от представяне. След като е сред първите три в таблицата, трябва да се съобразяваме с това, и в никакъв случай няма да отидем като обречени. Напротив, ще търсим спечелване на максимума точки от двубоя. Няма да мога да разчитам на наказания Милен Лефтеров и контузения Христо Петров”, коментира Димитър Крушовски.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене