Кеф! Господарят на ефира, благоевградчанинът Боби Ваклинов легна до Диляна Попова

В едно легло с полуголата Диляна Попова се намести репортерът от „Господари на ефира“ , благоевградчанинът Боби Ваклинов.

Манекенката не само дефилира край него по сутиен, но и му мята прелъстителни погледи. А на Боби му се наложило да си връзва очите с кърпа, за да не гледа гъвкавата снага на красавицата.

„Зяпах в тавана. И понеже Диляна ми бе предложена за клипа от приятелката ми, се опитвах да оправдая доверието й“, разкрива за снимките на най-новата си песен „Сомнамбул“ РАПпортерът Ваклинов.

„Предполагам, че гаджето ми не ревнува, защото не съм по-красив Асен Блатечки. Но около Диляна Попова по бельо е трудно да се стои безразлично, затова просто избягвах погледа й“, разкрива Ваклинов, пред „България днес“.

Затова пък в жилището се появил един мъжки индивид, който имал отявлени намерения към красивата манекенка. Това бил огромен екзотичен говорящ папагал, който направел всичко възможно Ваклинов да спазва дистанция. Той го гледал настървено и се накокошинвал всеки път, когато манекенката се приближава до рапъра, с който трябвало да изживява еротични моменти край и в постелята според сценария.

„Накрая го пуснаха от клетката и тази огромна птица буквално ме нападна. Започна да кръжи около мен и да се опитва да ме клъвне. След което ме наака“, оплака се Ваклинов.

В крайна сметка с чужда помощ Боби надделял в битката с пернатия и агресивен фен на Диляна Попова.

„Няма обаче да пускам тото, въпреки поверието. Моята печалба е Диляна“, шегува се репортерът с ново амплоа на певец.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене