Потресаващ разказ на жена от Мосомище! 70-годишната Стойна: Мъжът ми изнасили 4-годишната ни дъщеря, накара синовете ни да изнасилят мен!

Превърнаха къщичката ми в свинарник, в нея живеят прасета, сега трябва да ходя по гората да търся пещера, за да се приютя…

Близките“ ми превърнаха собствената ми къщичка в свинарник, в нея живеят пра­сета. Постъпих в старчески дом, от който ме гонят зара­ди дългове, и трябва да ходя по гората да търся пещера, за да се приютя“.

С тази тъжна изповед ни потърси 70-годишната Стойна Льогова. Мъка, жал и непрестанни перипетии съпътстват целия живот на 70-годишната жена.

„Взимам 180 лв. пенсия. Като платя таксите, ми оста­ват 48 лв., които ги давам за лекарства, препарати, хиги­ена, къпане. Направих дълг към дома и сега управител­ката иска да ме гони. Ако не намеря добри хора, които да ме приютят, отивам в пеще­ра“, разказа изстрадалата жена.

Препатилата баба разкри пред вестника, че бившият й съпруг изнасилвал собстве­ната им дъщеря, когато била едва на 4 годинки.

„Срещнах моя колежка и я питах защо момиченцето ми толкова плаче. А тя ми отговори: „Защото той я е на­силил“. Лелката от детската градина я донесе и каза, че иска да пишка, но пищи, че я боли. Телцето беше със сини петна“, сподели Стойна.

И продължи: „После нака­ра собствените ми синове да изнасилят и мен. Спасих се, защото бях плувнала в кър­вища. Мразя ги и избягах от тях, но тормозът продължава и до днес.“

Със сълзи на очи и трепе­рещи ръце препатилата жена споделя, че истинският кош­мар бил в село Мосомище, съвсем близо до Гоце Дел­чев.

„Така научих от колежка, че мъжът ми е изнасилил собст­вената ни дъщеричка. Та тя беше едва на 4 години и хо­деше на детска градина. Две седмици не можеше да седне на дупето си, плачеше посто­янно и спеше на една страна. Съпругът ми ме заплаши, че ще ме убие, ако кажа на ня­кого“, разказва ужасената жена.

Това съвсем не било краят на целия ужас. Когато едини­ят й син навършил 26, а брат му 23 години, се случило нещо още по-безумно.

„Мъжът ми ги накара да из­насилят и мен. Останахме че­тиримата сами в стаята. Той ги насъска. „Айде, почвайте, какво я чака­те“, нареди на собствените ни синове. Вдигнах си роклята и те се отвратиха, като видя­ха, че цялата бях плувнала в кървища. Това ме спа­си“, разказа ужасяващата история Стой­на.

След бру­талните сце­ни 50-годиш­ната тогава жена избяга­ла в София.

„Спах две нощи на гарата върху сак с дрехи и най-необходимите неща, които си бях взела. Намерих стари хора, които да гледам срещу заплащане, даваха ми подслон и храна. Сега живея в старчески дом. Животът ми мина в мъка, страдание и болка. На никого не пожелавам моята орисия“, сподели още пред вестника 70-годишната жена.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене